onsdag 23 maj 2012

Ordingen återställd!

Det blev en lång natt för Mamman inatt... Knappt hann hon lägga huvudet på kudden förrän Lilleman kom upp, pigg som en mört! Det tog Mamman närmare en timme att söva om honom i hans egen säng, därefter följde kissepaus för två ungar och trampande kissekatt. Vid tolv somnade Mamman gott, men väcktes snart av ett sms från dottern.

När sen klockan ringde vid fyra så hade Mamman fått tre timmars sömn...

MEEEN tror ni bussen kom fyra då? NÄÄÄ! Tonåringen messade 06,06 och sa att de äntligen var i Lilla Staden. En knapp halvtimme senare var Mamman nere vid bussgaraget (tur att garaget ligger i Hålan) för att hämta upp älsklingen. Det var dock inte helt lätt att komma iväg då Stora Brorsan tjurade över att behöva se efter sina syskon (varav tre SOV) i en kvart... Huvva, om en månad är han tonåring han med och det märks kan jag lova!!!

Tonåringen, som dagen före hon for hade ångrat sej och inte ville åka, ville fara till Tyskland igen, helst nu på stört.

Resten av morgonen har Mamman varvat de vanliga sysslorna med att lyssna på dotterns bubblande om olika besök, aktiviteter, fester (som visserligen inte hon varit på säger hon) och alkoholdebut. Ja, vad säger man...

Dottern hann inte ens vara hemma en timme innan det vanliga tjafset var igång. "GÅÅÅ UUUT UUUR MIIITT RUUUM!" ekade genom huset och de vanliga energikrävande diskussionerna om allt och inget tog fart, varvat med sjungande. Nu är det som det ska!

Ordningen är återställd och ute skiner solen från klarblå himmel... UNDERBART!!! =D


2 kommentarer:

BP sa...

Bra att N ändå älskade sin resa, precis som du hade sagt. Ja också är familjen komplett igen:-)

4U2 sa...

Det är alltid skönt att få veta vad barnen har varit med om även - som de säger- om sådant de själva inte gjorde ;)