tisdag 1 maj 2012

Bildbomb från dagens tre händelser

Den här alldeles underbart fina vårdag började med sen frukost och lite mys innan småttingarna och Mamman for iväg till Lilla Staden för att delta i Familjedag, något som kan bli en bra ny tradition, samt invigning av den nya stora lekplatsen (med massa nya aktiviteter, boulebana och beachvolleybana) i Furuskogsparken.
En liten paus i skogsgläntan kan behövas mitt i all lek. Lillen plockade blommor som han sedan gav till en liten tjej vid "karusellen", hon sa tack och rusade bort till sin mamma, glad och uppspelt över gåvan. En charmör redan innan tre års ålder, vad ska det bli av den grabben?


Kusinpappan gungade på Kusinerna Knas så gungan hamnade oroväckande nära att snurra runt. Ungarna tjöt av skratt! =D


En hel del tävlingar och godisregn hölls nere på de stora gröna ytorna under hela dagen. Tyvärr var det ingen som tänkt på vad som händer när man blandar stora och små barn... Snufflan blev nedtrampad i ett av godisregnen (och sen vågade hon inte gå dit igen) och den enda som lyckades norpa till sej en ynka klubba var Åttaåringen. När det gällde danstävlingar, ättävlingar och tävlingar så som på bilden ovan var de små barnen chanslösa. Till nästa år kunde det vara bra om man delade upp det hela lite. Separata tävlingar för olika åldrar!

Eftersom parken ligger nära Kusinens hem så blev det ett snabbt stopp med glass och saftpåfyllning där innan alla for vidare ut i djupa skogen (där de stora barnen redan fanns) för att bli bjudna på grillat av älskade mor och far!
Grillpremiär för Mamman, UNDERBART GOTT! Tack för maten! Och tack alla systrar för trevligt sällskap, önskar att vi sågs lite oftare alla fyra tillsammans!

Efter att Mamman proppat magen mer än full blev det en promenad i skogen, som blivit väldigt grön på bara ett par dagar, för att göra lite plats för efterrätten. =)

Grillad banan med choklad i! Finns det något godare?

Efter de smaskiga bananerna så visade klockan kvällen, men eftersom det är första maj idag så var det en sak till som skulle avklaras. Strax efter sju kom Mamman och alla sex älsklingarna ner till sjön för att avklara Tonåringens fleråriga tradition - Vårdoppet! =)Jag skulle kunna hävda att ungen inte är riktigt klokt, MEN jag gjorde ju samma sak själv varje år! ;)

En lång, härlig dag har nått sitt slut. En mysig långhelg har passerat. I morgon väntar verkligheten igen! =D

1 kommentar:

BP sa...

Vilken härlig bildkavalkad som verkligen speglar så mycket energi och glädje!
Åsså grillfesten på köpet - mums säger jag bara:-)