onsdag 5 januari 2011

Kärleken spirar i hufvudstaden!

"Mamma, mamma, mamma Kevin och Milia pussas!" Utbrast femåringen då han kom ut från pojkarnas rum i förmiddags, ettåringen kom tätt efter med händerna framför ögonen och sist kom sexåringen och förklarade att:
"De är ju faktiskt ihop, dom har chans på varann..."
Kärleken spirar i huvudstaden! ;)

Blir det verkligen sämre soppa ju fler kockar? Mammorna hade flera duktiga hjälpredor i köket då riktigt potatismos och hemgjorda fiskpinnar stod på menyn.

Efter avklarat matintag tvingades alla tio barn ut i pulkabacken. De små sov sött i vagnarna medan de andra njöt av snön.




Tonåringen var inte direkt överlycklig över att tvingas upp i backen med sin lillasyster iklädd jeanstights och (vad Mamman anser vara) en alldeles för tunn jacka. =) Men tonåriga tjejer är tonåriga tjejer, det finns liksom ingen bot för det. (Tur hade hon också, trots tio ungar i en fyra så har hon fått en rum helt för sej själv! Killarna är nog rädda för tjejbaciller...)







Väl hemma igen visade det sej att det inte bara finns ett, utan två kärlekspar under samma tak. ;)

Det är jobbigt att rusa upp och susa ner i två timmar, spelmaraton stod visst på schemat efter fikat!

Sen var klockan plötsligt ALLDELES för mycket, IGEN. Gott att mysa med vällingflaskan... Klockan blev närmare midnatt innan alla ungar var i säng ikväll med.

Imorgon står Heron city och Skärholmen på schemat, förhoppningsvis även en "dejt" med BP och klädshopping för dottern. Mamman behöver dessutom nya skor, akut, då sulan på hennes skor helt enkelt spruckit (i pulkabacken löstes det hela med soppåsar och raggsockor på fötterna).

1 kommentar:

BP sa...

Toppen bilder på en toppen dag! Å du: finns det hjärterum så finns det stjärterum heter det väl - å då räcker en 4:a alldeles utmärkt.
Det var roligt att träffas å det var kul (helt otippat;-)) att se 10 så väl uppfostrade ungar samsas idag. Snyggt jobbat där:-)

PS. Kör försiktigt imorgon!!! DS