torsdag 13 januari 2011

Gissa om Mamman blev glad

Efter att ha fått iväg elvaåringen och sexåringen till skolan så tillbringade Mamman lite tid i telefonen med sin syster och sin faster. Precis då samtalet med fastern avslutats ringde det igen. Den här gången var det bästaste C i andra änden. Hon ringde för att berätta att hon och hennes lilla sötnos skulle komma på besök (förmodligen för att jag hela tiden får förhinder och inte tagit mej dit trots att lilla dottern nu är inne på sin fjärde månad i livet) till hålan.

Gissa om Mamman blev glad, hade hon fått bestämma så hade hon suttit med på förlossningen redan. ;) Så nu har Mamman gullat, snosat och gosat med liten söt tjej i flera timmar.


Somnade gott, tillslut, i tant Shannaras gosiga säng.

Konstigt, en docka som rör på sej och som inte säger "mama" då man klämmer på den.

Mammans lilla bebis blev med ens väldigt stor!

Förutom supertrevligt besök så har det inte hänt särskilt mycket (om inte tvätta räknas) i det Shannarianska hemmet idag.

Mamman lade sin Lilleman för att sova middag, ensam i spjälsängen i vanlig ordning, och gick sedan ut i köket för att röja lite. Trettio sekunder senare kom Lillen springandes efter som en liten ankunge och Mamman gick ut till femåringen och förklarade att han inte får lov att lyfta brorsan ur sängen. Han hävdade bestämt att det hade han minsann inte gjort heller! Så Mamman gick för att fråga treåringen och hittade henne med en bok i knä inne på dass, ingen idé att fråga.

Följdaktligen så lade Mamman ner Lillen i sängen igen, gömde sej beredd med kameran och fick veta vilka nya färdigheter sonen tillskansat sej!



Mycket mer än så här blir det inte från Mamman idag då hon plötsligt fick huvudvärk och feber... Sängen hägrar tidigt ikväll!

3 kommentarer:

Sandra sa...

Det är ett elände när de lär sig klättra ur sängen! var ska man då sätta dem om man tex måste dammsuga upp ett glas som någon liten haft sönder!
Hur ska du nu få hnm att sova;)
Roligt med bebisbesök dessutom!

BP sa...

Japp, du har fått en gymnast till son. Bra, för Sverige har ju inga värt namnet om man säger så;-)
Bilden på "dockan" - vad har du gjort med den???? Lekt i PS eller = den är suverän!!!

Anonym sa...

Vilken härlig bild, har varit med om det förut.