onsdag 3 april 2013

Stockholmsbesök

Strax efter att Mamman kommit igång med tvätten (en kvart i elva) så dök min underbara S Sthlm och hennes fyra busungar upp här i Hålan. Tyvärr stannade de bara över dagen... =(


De tre minsta juvelerna mysade ihop sej framför en film på tv medan de tre mellanstora grabbarna fastnade framför spel på sina plattor (vilt jämförande drakar och andra spel), de tre stora grabbarna tryckte ihop sej framför Stora Brorsans dator och Tonåringen tog sej en promenad. Mammorna gick till tvättstugan! Har varit så skönt med tvättsällskap! ;)


Utomhuslek blev det också, barnen var ute i omgångar. Mellangrabbarna lekte draktränare eller cyborgar ute i snödrivorna medan de tre stora grabbarna tog en promenad på en dryg halvmil!!! Tonåringen var också ute och promenerade en gång till (tror hon blir lite peppad av Mammans viktnedgång). Småttisaran var med mammorna och handlade plus att de lekte ute i vattenpölar (Lillans strumbyxor blev kvar S, bara så du vet) och snödrivor.


Vid tre (efter ytterligare turer i tvättstugan) så ringdes de stora grabbarna hem och mat började serveras i omgångar. Efter maten så förvandlades S Sthlm till diskmaskin i vanlig ordning! ;) Tack gumms!
Lilla söta D, en avbild av sin mor som liten, hade en hel massa pajasfasoner för sej under hela måltiden. ;)
  

Efter maten hamnade mammorna i varsin soffa, pratade och spelade Quizkampen mot varandra på varsin mobil. Haha... Lika miljöstörda som sina ungar! ;) De tre småttisarna fastnade i köket och lekte med varsin burk slime i säkert en timme medan de tre mallangrabbarna försvann ut en stund till.
I kvällning försvann Snufflis över till Älva en stund och vid sju åkte S Sthlm och gänget tillbaka till mormor och morfar. Kvällen har de tre små tillbringat med att röja undan ett ton leksaker, Stora Brorsan hjälpte Mamman att plocka undan i vardagsrummet, Nioåringen hjälpte till att vika tvätt och Tonåringen tog hand om kvällsdisken utan minsta protest. Skönt!

Klockan hann närma sej tio innan barnen var i säng och det blev dags för saga, men vi har ju LOV hela veckan, Mamman har tagit semester och kommer säkert att slita sitt hår innan helgen är här ;)!

Sov Gott gänget, imorn ska Mamman försöka köra ett pass med situps och andra övningar. Wish me luck! ;)

2 kommentarer:

BP sa...

Så stor D har blivit och sååååå söt hon är. Undrar om hon kommer att bli matchad med M;-)
Härlig bildkavalkad av härliga ungar:-)
Lycka till nu med träningen!

Paradiset Kaos sa...

Fick en förfrågan om Quizkampen från min svägerska häromdagen och igårkväll tänkte jag att jag skulle testa. Och nu är jag fast även med det ;-)
Vad duktig du är med din träning!
Kram!!!