måndag 1 april 2013

Mammans syster, aprilskämtet ;)

När Mamman kommit hem efter morgonens trevliga promenad sov fortfarande hela huset så Mamman kröp tillbaka ner i sängen och sov en timme till. Sen blev det smaskig frukost för hela gänget.

Efter frukosten gick de fyra små ut för att leka och Stora Brorsan tog en långpromenad för sej själv. Mamman gav sej ut för att powerwalka med granntjejen i huset bredvid medan barnen stannade på gården och lekte med söta tjejerna nere på gatan och deras mamma som höll koll på läget.

Mamman konstaterade ganska snart att E orkade sticka iväg med en alldeles för hög hastighet och för att hon skulle slippa vänta på Mamman stup i kvarten så joggade Mamman det kortare varvet medan hon powerwalkade det längre varvet uppe i skogarna. (Mamman har ju faktiskt inte tränat särskilt frekvent sen hon började avla barn. ;) ) Därefter stretchade Mamman ihop med E på gården och därefter satte hon sej och pratade med söta tjejernas mamma och barnen i huset bredvids mamma efter solväggen och bara njöt tills det var dags att samla ihop alla barn och gå till jobbet för att låna pappsens bil (tack för lånet).

Småbarnen lastades in i bilen (de stora valde att stanna hemma) och sen bar det av till min älskade syster aprilskämtet för att gratulera henne och äta lite tårta. Grattis älskade syster och tack för idag!

Väl hemma igen så försvann Snufflis till söta granntjejerna medan pojkarna försvann ut med Stora Brorsan och Tonåringen tog sej en promenad. Mamman pustade ut en stund och sen fixades middag. Fiskpinnar och mos till barnen, varmrökt lax och sallad till Mamman. Gott!

Efter lite slöhäng framför tv:n så blev det vattenmelon till kvällsfika, mys och saga. Dessutom hann Mamman tôla bort lite tid med Goa K. =D


I morgon ska Mamman försöka hinna med en halvtimme på crosstrainern innan hon får finbesök! ;) Hoppas att träningsmotivationen håller i sej så Mammans kilon fortsätter försvinna! =D

2 kommentarer:

BP sa...

Herregud, är du sjuk eller!!!????
Har du börjat träna PLUS äta "hälsokost". Är väldigt impad här och håller tummarna att du når det resultat du är nöjd med. Kontakta Trinni och Susanna annars - de är mina gurun på sjuan på onsdagar.
Kul med S och gänget från 08. Dags för dig att hälsa på henne igen tycker jag.
Kram tjejen -du är TOPPEN!!!

BP sa...

Tänkte bara säga: bilderna är toppen, men vattenmelon får jag bara inte ner. Alla på mitt jobb tycker att jag sä sjuk. Så jag tror nog på det då;-)