onsdag 3 april 2013

Barcelona here we come! ;)

Idag hände något väldigt konstigt... Vid lunchtid (efter brunch bestående av äggröra och brieost) så sa Mamman till alla barn och klä på sej, Tonåringen undrade varför och likaså Stora Brorsan. "Vi ska gå ut och gå" svarade Mamman och ALLA barn klädde sej, utan minsta protest. När Tonåringen bara sa okej så började Mamman allvarligt fundera på om någon ersatt hennes dotter med en kopia. Inga protester var det om disken igår heller! Vad har hänt???

Nåväl, det blev en relativt lång promenad i det härliga solskenet. Lilleman var inte så snabb och han envisades med att hålla Stora Brorsan i handen hela tiden, vilket fick till följd att Stora Brorsan häll på att krypa ur skinnet då han gärna vill trava på i bra takt. Men Stora Brorsan är världens bästa brorsa och stod ut utan att gnälla. Han har blivit alldeles underbar med sina småsyskon det sista halvåret!

Tonåringen tog tag i Lillasysters hand och gick i förväg medan Bröderna Bus sprang fram och tillbaka mellan grupperna (de avverkade förmodligen en fyra gånger så lång sträcka som vi andra).
Alla mina sex underbara juveler!


Efter promenaden gick Snufflis och Mamman till affären för att inhandla middagsmat, barnen hade beställt pasta och köttfärssås. Medan fem barn åt den rätten så bytte Mamman och Tonåringen ut pastan mot blomkål och broccoli. Det var faktiskt riktigt gott att röra ihop blomkålen med köttfärssåsen, förvånande.


Efter middagen tog Stora Brorsan hand om disken och Pappan kom hit för att ta hand om barnen medan Mamman lånade hans bil och for in till Lilla Staden på möte med de övriga fyra föräldrarna som ska med till Spanien i början av juni. Kommer bli en ganska lustig resa, haha. Bara en förälder har resvana, tre av oss har aldrig flugit  och den sista har suttit på ett plan EN gång. Jaja, Barcelona here we come! Det löser sej alltid, eller hur?

Mamman kom hem vid tio och då hade Pappan precis fått kidsen i säng, lägenheten ser ut som en rövarkula och Pappan lovade att när jag kommer hem från Spanien så kommer jag garanterat att få städa i en vecka! =/

1 kommentar:

BP sa...

Tjejen - du har fått ett NYTT LIV verkar det som!!! Så underbart. Gissa om jag unnar dig allt du gör just nu. Å du har ett mål - Barcelona - bland annat, men även att må bättre, bli av med smärtor med mera. Du är inte bara på rätt väg - du är nästan där!!!
Kommer INTE ATT TILLÅTA "återfall" (undantag några breezers eller vinare).
Å som sagt - jag är berest (hahaha), förstår spanska och ställer gärna upp som bagagebärare - bara jag får se Camp Nou (googla om du inte vet vad det är;-) irl.

PS1. Förstår inte att folk inte kommenterar hos dig, men jag tror att din kommentarsgranskning avskräcker. Men jag vet ju varför du har på den... DS1.

PS 2. Broccoli - sorry. Alla pratar om den, men f*****n vad den är överskattad. Blomkål däremot är underskatttad;-) DS 2.