fredag 5 april 2013

Med Zumba så...

...skrattar man bort kalorierna! I alla fall i det Shannarianska hushållet. ;)


Skulle inte träna idag, men bestämde mej ändå för att testa Zumba till wii. Har haft det liggandes hur länge som helst utan att testa det.

Så, trädde på mej bältet, stoppade i dosan och startade skivan. Först skulle man då lära sej en massa steg, Mamman var usel på det! Alla SEX barn satt i soffan och höll på att bryta ihop av skratt när Mamman försökte spegla instruktörens rörelser. Mamman har nog vare sej takt eller smidighet kvar i kroppen, men hon brände nog en del kalorier när hon kämpade med stegen samtidigt som hon skrattade som en galning. =D

Bytte skiva och satte i Wii-fit plus istället och körde stepprogrammet där i en halvtimme istället och sen tog jag en kort promenad innan jag gick och handlade lite korv åt barnen.

Nu ska den serveras, med bröd, medan jag och tonårsdottern ska smaska i oss en härlig sallad. Ikväll blir det tortillas till fredaxmys och då ska jag äta samma som de andra! Man måste unna sej då och då har jag hört och det har jag bestämt att det får jag!

Jag har ju ingen diet eller så, äter i princip som vanligt, men har bytt ut det mesta av kolhydraterna mot grönsaker istället. Verkar funka bra hittills!

1 kommentar:

BP sa...

Det där med att koordinera olika kroppsdelar är jag också urusel på. Så jag varade inte speciellt länge hos Friskis + Svettis;-)
Kul att du har hittat ett vinnande recept för att gå ner i vikt, å självklart ska man unna sig något gott då och då, det har man ju gjort sig förtjänd av!