onsdag 18 april 2012

Underbara ungar!

Plötsligt, från ingenstans, utan att Mamman hade en chans att få säga sitt... Stora Brorsan stod i ytterdörren, skrek "HEEEJ DÅÅÅ" och försvann. Kvar stod Mamman och funderade över hans hals... Nåväl, det visade sej att han bara hade skrap i halsen idag och visst är det underbart att grabben längtar till skolan!?

För bara ett år sen var visan en helt annan, men så efter sommaren fick de en ny lärare (lagom till sista året) och plötsligt får Mamman inga telefonsamtal hem, ungen gnäller inget över kompisar som retas och han absolut ÄLSKAR skolan! Mamman älskar den nya läraren! ;)

När Mamman lämnat de små juvelerna på förskolan så passade hon på att skita i allt som behövde göras hemma innan hon klev iväg till jobbet! =D Istället lekte hon lite med mobiltelefonens kamera och ett program som heter Instagram (man tar en bild, beskär den till en kvadrat och lägger på ett färdigt filter). Resultatet finns nedan (tyvärr försvann originalbilderna sin kos).






Efter jobbet kom Mamman hem till sina underbara älsklingar. Tonåringen hade badat de små, Stora Brorsan hade varit med Bröderna Bus till träningen, Sexåringen hade precis klivit ur duschen och Åttaåringen var på väg in i den, småttingarna satt vid bordet och åt, färdigklädda för natten. Mamman behövde bara röja hallen, plocka upp ett ton lego, duka bort, läsa två kapitel i boken och sen kunde hon ta kvällen! =) (Lagom till Grey's Anatomy började.)

Visst har Mamman världens bästa ungar? Fast det har ju alla ni som läser här redan insett antar jag! ;)

2 kommentarer:

BP sa...

Klart du har... för det mesta. Men jag tycker faktiskt att dina barn, speciellt de två äldsta verkligen tar ett stort ansvar och hjälper till!!!

Instagram är senaste "innedrogen". Alla som har iPhone använder det. Å du, ärligt talat - jag ser inte poängen alls. Som lek - helt okej, men inte blir bilderna bättre inte...

Sandi @the WhistleStop Cafe sa...

I saw your comment on Jamie's blog... we do still have the photohunt going! We picked it up at The Saturday PhotoHunt. Come visit~