måndag 9 april 2012

Mamman vill gå i ide!

Nu får det vara nog. Mamman är sjukt trött trots tre nätters relativt bra sömn, ungarna börjar piggna till vilket innebär att de klättrar på väggarna, hoppar i soffor och sängar, slåss, bråkar och skriker. Inte blir det bättre utav att vädret på utsidan är en mardröm, regn snö och en temp som knappt visar plusgrader. =(

Hela förmiddagen försvann då den tillbringades i Mammans säng framför tv:n (tur det är en dubbelsäng). Sen blev det tvätt, proviantering, mat och disk. Småttingarna förvandlade hemmet till ett blött spa och någon liten buse kom på att det är superkul att ligga gömd i badkaret med vattenpistolen laddad och skjuta på alla som går förbi utanför badrummet. Mamman kunde hålla sej för skratt!

Plötsligt var dagen förbi, känns inte som den ens börjat. Mamman är trött och matt, skakar och känner sej urlakad trots att hon inte varit sjuk (än).

Nu blir det sängen, nybäddad och mysig... Eller nej, måste ju ner i tvättstugan en gång till först! *gäsp*

2 kommentarer:

BP sa...

Stackarn! Förstår att du är urlakad. Men du ska ju snart åka på semester i 08... ja om det nu betyder mera sömn...

BP sa...

Svar: Himla synd att du inte kommer till Stockholm. Heregud, du kommer ju att klättra på väggarna hemma. Stockholm hade ju varit ett välförtjänt miljöombyte för alla.
Det går iofs flera tåg (=jag menar bilar) men synd är det iaf.
Om jag vore dig så skulle jag packa ungarna i bilen och dra... någonstans, bara bort ett tag. Det finns ju vandrarhem som är prisvärda.
Kram