onsdag 25 april 2012

Sms vägg-i-vägg

Ytterligare en natt har tillbringats med att trösta två gråtande kärlekar som uppenbart haft ont, men inte kunnat förklara var. Ytterligare en morgon har de studsat upp som pigga, små, glada troll utan tillstymmelse till smärta. Ytterligare en dag har för alltid försvunnit i en rasande fart...

 Det har i alla fall varit en bra dag. Skolläkarbesök för årskurs ett och allt såg toppen ut för Mammans "ettagluttare". Rak i ryggen, växer som ogräs, korrekt kroppshållning och en finmotorik utöver det normala!

Efter läkarbesöket lämnades de små änglarna på "dagis", Mamman fick i sej lite lunch och kom till jobbet i god tid! ;)

Väl hemma igen var det mesta som det skulle. Bröderna Bus hade tränat, de små hade badat, kvällsmaten var serverad och pojkarna var duschade. Mamman behövde bara äta, duka undan och smyga in i sovrummet för att börja på en ny serie böcker. Första delen i en serie som heter "Beast Quest" av Adam Blake. Spännande ända ut i fingertopparna!

Efter en bra dag så måste det komma ett bakslag och det stod den älskade Tonåringen för då hon förklarade för Mamman (via sms från rummet vägg i vägg) att Mamman inte älskar henne eftersom hon inte får en iPhone 4s som alla andra i hennes ålder får (eller har fått) i julklapp, födelsedagspresent eller konfirmationspresent. Må så vara, men Mamman har definitivt inte råd och dessutom fick hon en ny telefon för ett år sen som inte är färdigbetald förrän om ytterligare ett år från nu! (Vore Mamman rikare skulle förmodligen ungen redan ha en iPhone och Mamman vet att Tonåringen inte mäter hennes kärlek i pengar på riktigt!)

1 kommentar:

BP sa...

Herregud, denna eländiga grupphets bland tonåringar. Att kommunicera med mamman via sms från rummet bredvid - Gud vart är vi på väg. Nej ska nog inte säga så, börjar bli gammal antar jag, eller så är jag redan det;-)