tisdag 24 april 2012

Tiden springer från stolt mor

Ytterligare en dag kan läggas till handlingarna. Just nu känns det som om tiden rusar på alldeles för fort, jag vill hejda den en aning, sakta ner den lite grann.

Förutom ytterligare en natt med oroligt sovande juveler så har dygnet bjudit på IUP-samtal (utvecklingssamtal) för Stora Brorsan. Ett mycket givande sådant.

Det rullar på bra i skolan, han har klarat alla nationella prov (som hittills gjorts, engelskan är kvar) med resultat långt över godkänt och i idrotten får han bara beröm! För ett år sedan såg allt helt annorlunda ut, mycket bråk, samtal hem och han låg på gränsen till underkänt i idrott. Det enda som läraren hade att ta upp var att sonen ibland tappar motivationen och att han envisas med att räkna ut ALLA matteuppgifter i huvudet. Mamman höll på att spricka av stolthet över sonens enorma upphämtning och över hans intelligens då hon lämnade skolan! UNDERBART!!! =D

Efter att magarna fyllts med stuvade makaroner och falukorv försvann allihopa ut för att njuta av solen som tittat fram (13 grader varmt). Bäst att passa på medan det varar! ;) (Lite bilder hann Mamman ta innan alla barn sprungit åt olika håll, stackars Lilleman kom dock inte undan från kameran... hihi.)Dagen avslutades med lite fotboll, Lillgrabben är grym på att göra inkast! Har redan tidigare upptäckt att han är grym på att sparka och passa. Det ser ju bra ut! ;) ;)

Nu blir det natten, imorgon är en ny dag att njuta av! =D

2 kommentarer:

4U2 sa...

Jag slutar aldrig häpna över dina barns kunskaper och den kärlek mellan er!

BP sa...

4U2 sa det!!! Så jag behöver inte upprepa det!
Grattis till stora grabbens resultat. Att räkna utt alla tal i huvudet - varför inte. Är inte det ett tecken på extrem intelligens eller kunskap!!!?
Klart han tappar motivationen ibland - han behöver lite fler utmaningar, lite svårare nötter att knäcka kanske.
Du KAN vara stolt över honom!