måndag 24 juni 2013

Tid beställd!

Idag har det inte hänt särskilt mycket i Hålan. Småttisarna har varit på "dagis" och fritids, Tonåringarna har mest skrotat runt och sett till att både laga sej mat och städat köket efter sej. Mamman funderar på att rita ett kors i taket, men antar att hyresvärden inte jublar över sådana tilltag! ;) Mamman har hämtat växel, jobbat och ringt ett samtal.

Ett samtal till verkstaden i Lilla Staden som glatt meddelade att de kan byta generatorn redan i morgon OCH kolla bromsen samt svetsa fast två fästen som lossnat på avgassystemet! Yeay!!!

Så i morgon klockan tio packas de små in i bilen och sedan hoppas Mamman på fint väder så vi kan tillbringa ett par timmar i stora lekparken med Kusinen och sen laga lunch hos honom.


Mamman avslutade kvällen (efter att återigen ha fajtats med kidsen i nittio minuter) med en kort promenad. Mamman har nämligen fått muskelbristningar i båda låren efter en rejäl sprint i går. Klantigt! Blir att köra mage och armar i ett par dagar och låta crosstrainern vila! =( Dagens invägning visade i alla fall -21,5 kg sen starten så det går fortfarande åt rätt håll trots lite mycket gott under helgen som gick!

Sov Gott nu gänget!

2 kommentarer:

Towe sa...

Ta det lugnt så du inte hoppar runt på benstumparna snart :)
Du är så duktig med viktnedgången!!
Må så gott
/Towe från 5kilos

BP sa...

Du har uppenbarligen fått en fungerande uppkoppling i Hålan igen!
Nyheten om bil f*nskapet är ju toppen. Bingo liksom. Å det gäller din viktnedgång också. Fortsätt på den linjen - viktnedgången alltså - anars kommer jag att strypa dig;-)