söndag 2 juni 2013

Fem timmar till avfärd... Det har varit en rörig dag!

Klockan börjar bli mycket, om fem timmar ska sötaste grannmamman skjutsa Mamman och Tonåringen till Lilla Staden och Mamman har fortfarande inte packat färdigt!!!

Nu sitter hon här, tar en paus och stressar ner med ett glas vitt efter ytterligare en dag som rusat förbi i hyperfart!

Även dagen började tidigt (med invägning ett dygn för tidigt, nu är vågen nere på -18,5 kg sen start) och efter en tur ner i tvättstugan (för att tvätta det sista åt resenärerna) så åkte Mamman med Sjuåringen på poolspel. Det blev tyvärr förlust i båda matcherna idag (2-3 och 1-2), men det var Kila-Gillberga som ägde spelet totalt!!! Det mesta av spelet spelades på motståndarnas planhalva, killarna gjorde två kanonmatcher idag och alla lämnade planen nöjda över sin insats! Så ska det vara!!! ;)
Dagens lag! Härliga grabbar hela gänget!!!Sonen, den ständige backen, vet sin plats! Han trivs rätt bra med att läsa spelet på avstånd och sedan stoppa motspelarna när de kommer för nära tror Mamman!

Efter poolspelet fick Sjuåringen med två kompisar hem, fullt ös medvetslös! Det handlades, tvättades och plockades undan här hemma. Pappan hämtade hem Stora Brorsan som tjusat med flickor och fiskat med polaren han sovit hos hela helgen. Småttisarna lekte med söta tjejerna nere på gatan och Mamman har försökt packa mest hela eftermiddagen.

Nu säger jag god natt och ha en trevlig vecka! Jag har ingen dator med till Spanien så vi får se hur det blir med bloggandet... ;)

1 kommentar:

BP sa...

Ha det underbart!!!!
Att inte ta med kameran är dock en dödssynd;-)
Kram