tisdag 11 juni 2013

Mamman är snart expert på logistik!

Ännu en dag att lägga till handlingarna. Mamman ser fram mot sommarlovet mer än någon kan ana just nu!

Trots att Mamman vaknade utan röst, med nedsatt hörsel och i allmänt zombietillstånd denna morgon så lyckades hon se till att Stora Brorsan fick med sej matsäck (friluftsdag hela dagen) och Nioåringen fick med sej badkläder för terminens sista simskolepass.

Efter att hon lämnat de små juvelerna på varsin förskoleavdelning så gjorde hon ett besök i affären för att handla och låna älskade pappsens bil så hon kunde hämta hem Tonåringen. Tyvärr så hade pappsen gammelbilen till jobbet så den planen sket sej. Istället så lånade världens goaste arbetskamrat ut sin bil, men det sket sej lika väl eftersom Mammans mage bestämde sej för att krascha just då. =(

Det slutade med att älskade mammsen (som hade en hel massa att göra före jobbet) fick slänga sej iväg och hämta upp mitt största barn. TACK mamma! Älskar dej!!!

Mamman hasade sej tillbaka hem och kröp ner i sängen där hon tvärslocknade fram tills Bröderna Bus kom från skolan. En halvtimme senare masade sej Mamman iväg och hämtade Småttisarna och därefter blev det mat och utelek tills det var dags att gå på Bröderna Bus fotbollsträningar (tur att de tränar samtidigt på samma ställe).
Klockan hann passera nio innan alla barn hade ätit, duschat och gjort sej i ordning för kvällen. Kvart över nio var sagan läst och alla barnen la sej snällt i sina sängar och somnade utan minsta knorr!

Resten av kvällen har Mamman suttit och klurat på hur hon ska få ihop skolavslutningar, tider, skjuts, bil och så vidare. Hade det inte varit för att världens bästa mamma hjälpt till med smörgåstårtor, tårtor och taxitjänst för Tonåringen under torsdagen så hade inget alls gått att lösa. Dessutom kommer småttisarnas farmor med bil och så har Pappan tagit ledigt halva torsdagen för att hinna hit med sin bil så att vi alla kan vara med och ta emot Tonåringen då hon tar grundenten. På fredag är det dags för Bröderna Bus skolavslutning och i helgen är det fotboll för båda grabbarna samtidigt på två olika orter. Fullt ös medvetslös hela tiden. Mamman kan snart titulera sej logistikexpert! ;)

Nu väntar sängen, Mamman hoppas på en god natts sömn så förkylningen ger med sej snabbt. Mamman längtar efter att TRÄNA nu! 

1 kommentar:

BP sa...

Mamman är en logistikexpert och har alltid varit det!
Ja vardagen hann ju fort ikapp dig stackars Shannara. Å det där med förkylning är ju bara så pissigt tajmad.
Krya på dig nu och sätt ungarna i arbete när skollovet börjar;-)