fredag 8 mars 2013

Till fjälls... ;)

På morgonen idag, efter att Mamman skickat iväg alla skolbarn, så ringde älskade mammsen och frågade om inte Mamman och de fyra små juvelerna ville med på utflykt då Bröderna Bus kommit från skolan. Mamman sa tack, men nej tack eftersom värken just nu håller på att driva henne till vansinne!

Det har inte hjälpt ett smack att Mamman plockat bort nästan alla kolhydrater ur sin kost, värken har snarare blivit värre och tyvärr står vågen envist stilla (Mamman hade hoppats på lite viktminskning med sin sundare mathållning, men tji fick hon).

Nåväl, förmiddagen gick sin gilla gång och vid lunch tog Mamman med sej Småttisarna och skrindan till Hålans affär för att återigen fylla på matförråden. Värkmedicinen hade tagit bort udden på det onda så Mamman ringde älskade mammsen och sa att hon nog kunde tänka sej en utflykt ändå.

Även farmoren kom hit för att följa med. Kusinpappan tog med Kusinen samt Bröderna Bus och gick i förväg, Mamman, mormor och farmoren följde sedan efter med de två små.

Det blev en härlig eftermiddag i solen uppe på toppen av Hösås. Himlen var klarblå och man kunde se ända till Kinnekulle.

Hösås!

Stigen var ganska bra upptrampad hela vägen upp till toppen, en promenad på knappa två kilometer.

Man ser hur långt som helst... Nästan! ;)

Dagens väder var gynnsamt så vi kunde se Kinnekulle som ligger på andra sidan vänern. Vattentornet ligger i Lilla Staden två mil bort!

Grillad korv och varm kakao - Mums fillibaba!

Mamman fick lite ont i magen när barnen envisades med att gå så nära kanten...

Lagom till solen gick ner så var vi hemma igen. Det blev tortillas till middag OCH fredaxmys för ungarna var så trötta så de stöp i säng halvnio. =D

1 kommentar:

BP sa...

En härlig utflykt med lika härliga bilder!
Att du har värk igen (eller ska jag säga fortfarande) är ju inget bra alls.
Slutade du med kohydraterna för att gå ner i vikt eller för att bli av med värken?
Om det blev värre så är det ju bara äta "normalt" igen - fast kanske mindre mängder om du vill banta.