måndag 4 mars 2013

Spänning i Hålan

Ny vecka, IGEN. En dag närmare sommaren och solen väcker barnen tidigare och tidigare för var dag som går, men när man vaknar till den här synen morgon efter morgon kan man INTE klaga!


Alla barn kom till skolan i tid, Mamman använde sina två lediga timmar före jobbet till att läsa ur "Fifty Shades Freed" så nu har hon alltså avverkat 1515 sidor på engelska under knappt nio dagar. Man kunde nästan tro att Mamman inte gjort annat än läst? ;)

När Mamman kom hem från jobbet hade Stora Brorsan sprungit iväg till barnskolan, Tonåringen och Sjuåringen var på väg nedför trapporna och de andra tre höll på att dra på sej ytterkläder över nattkläderna.

"Vad händer?" undrade Mamman
"Det brinner mamma, på lilla skolan. Man ser det från fönstret!" svarade barnen i kör

Mamman visste att det brann, Mamman visste att inte skolan brann. Man höll nämligen på att elda ner den gamla, ruttna båten som fanns på skolgården så att ingen ska skada sej på den. Barnen tyckte det var spännande vilket som och vi blev stående ett bra tag och tittade på elden, på brandmännen som högg med yxor i det brinnande båtskelettet för att få det att rasa ihop.När Mamman äntligen fick med barnen hem var klockan nästan nio och det blev marsch pannkaka i säng så fort vi kom innanför dörren. =D

Nu sitter Mamman här, har så gjort ett tag, för att få ordning på inläggen som inte publicerats då både dator och internet har krånglat hela veckan. Nu äntligen tror jag att de senaste inläggen syns på bloggen så glöm inte att läsa "FML eller snarare FMC" och "Helg igen, tiden flyger iväg" innan ni går vidare! ;)

Ha en go vecka alla!

2 kommentarer:

BP sa...

När du sträckpublicerar får jag väl sträckläsa då;-) Inte mig emot!
Jag vet att du/ni bor i en håla, men jag förundras alltid över hur mycket det finns att göra där och i den lilla staden. Det händer liksom alltid nå't där.
Du och dina härliga ungar skulle nog vissna inom en vecka om de bodde i Täby kommun med sina 60 000 invånare. Här händer liksom precis ingenting.
Strongt gjort av N att ringa till killens föräldrar, det kan du vara stolt över. Å smart av dig att inte utsätta N för "frestelsen" genom en övernattning.
Å bilen din - ja, den är ju värd en hel roman vid det här laget. Suck!
Kan rekommendera att dra ut några kablar, då slipper du iaf varningsblinkersen;-)

esterii sa...

Hej hopp, här har jag aldrig varit men bättre sent än aldrig,, kanske:)