torsdag 7 mars 2013

Ändrade planer - Nu igen! ;)

Idag hade Mamman en enda plan, att chillaxa med kidsen och gå på Nioåringens IUP-samtal! Det blev inte alls som Mamman hade tänkt sej, det blev tusen gånger bättre! =D

För det första så bestämde sej Småttisarna för att hoppa i badet redan klockan åtta och lekte snällt där medan Mamman hjälpte Bröderna Bus att bli klara för skolan.

För det andra så ringde Söta Tjejernas mamma runt nio och frågade om Småttisarna ville åka med dem till kyrkis och det ville de naturligtvis. Detta resulterade i att Mamman plötsligt hade två och en halv timme för sej själv i huset. Hon kunde bädda, diska, duscha och börja tvätta utan minsta avbrott. UNDERBART! Tack så mycket söta du för att du tog med ungarna!

För det tredje så kom Kusinen hit efter skolan och gratulerade den nyblivna Nioåringen med den perfekta födelsedagspresenten, ytterligare en Skylandersfigur! Tack Kusinen (med föräldrar)!
Efter att mat intagits så var det dags att gå på Nioåringens IUP-samtal. Småttisarna fick gå till Söta Tjejerna nere på gatan och leka där medan Sjuåringen och Kusinen lekte på stora skolgården under samtalet.

I vanlig ordning så fick Mamman veta att sonen är en mönsterelev, det fanns INGET att klaga på. Han jobbar duktigt, är en bra kompis, gör stora framsteg och visar både vuxna och barn respekt! =D Mamman är stolt!

Efter IUP-samtalet så hamnade Mamman hos Söta Tjejerna nere på gatan där hon pratade bort en timme tillsammans med deras mamma innan hon fortsatte tvätta.

Kvällen flöt också på kanonbra, Nioåringen gjorde klar sin skrivläxa, barnen turades om att spela Skylanders och halvåtta var de både mätta, ombytta och hade rena tänder. Puddeludding hade äntligen fått tag på nästa del av "Beast Quest" på bokbussen så Mamman hade högläsning i en halvtimme innan det blev god natt!

Nu har Mamman vikit den sista tvätten, pratat med S Sthlm och lyssnat på Stora Brorsan som försöker slå rekord i att prata skavsår i Mammans öron. Jisses vad ungen kan babbla rappakalja om noll och ingenting... TUR att han ska få internet tillbaka i morgon kväll om han sköter sej i skolan och städar sitt rum! Mammans öron behöver semester! ;D

Nu tänker Mamman lägga sej i sängen, och njuta av att dagen gått så smidigt, framför en film! =)

1 kommentar:

BP sa...

:-))))
Å Grattis till mönsterungen - den måste brås på sin mamma... jo, det måste han:-)

PS. Å vad har stackars J gjort för att bli av med internet och prata i öronen på dig. Oooops - välj ett annat "straff" nästa gång. Du är ju ändå närmast di själv eller hur;-)