onsdag 13 mars 2013

Nej, åh nej, inte mer!

Onsdag morgon, mys i sängen en stund tills tonåringarna ropat hej då och försvunnit till bussen. Mamman och de små kliver upp för att fixa frukost. Mamman tittar ut och stelnar till, NEJ, inte mer snö. Nu ska vi ju vara ute och leta krokusar! =(


Under tisdagen försvann förmiddagen i ett nafs, sen kom Bröderna Bus hem och började med sina läxor, Mamman hämtade Småttisarna och fixade mat lagom till tonåringarna kom hem. Precis när vi ätit klart kom Kusinen och älskade syster hit för att hälsa på en stund och efter att Mamman röjt köket så gick vi ut i solskenet. Var en sväng till affären och köpte årets första glass (galenpannor ;) ).

Efter kvällsfikat åkte Syster och Kusinen hem, i det Shannarianska hemmet lästes saga och sedan somnade Mamman före tio, utmattad av att inte få sova på nätterna.

Nåväl, tillbaka till idag, onsdag!

Efter att Bröderna Bus knallat till skolan och Mamman lämnat kidsen på förskolan så tog Mamman ändå en liten promenad. Kort och knagglig, Mamman har hamnat i ett skov med mycket smärtor just nu (kan det vara vädret?) och vill bara ha värme och sol!

När skymningen kom (samtidigt som Mamman travade hem från jobbet) så började Mamman och barnen spana efter komet PanSTARRS som ska gå att se här just nu, men det enda vi såg var månen trots en timmes spanande från skymningens start tills det rådde totalt mörker. =(


Nu hoppas Mamman på en smärtfri natt (som om det skulle hända... BLÄ).

1 kommentar:

BP sa...

Solförmörkelse eller mån dito eller - tror nog att kidsen har nå't på G här;-)
Ger dig en styrkekram nu när du har ont och inte kan sova. Du orkar nog inte gå till läkaren antar jag så då hoppas jag för din (och min) del att det blir varmare snart. Jag menar 13,8 minusgrader den 15 mars är ju ett dåligt skämt.

PS. Har du förresten kollat dina b-vitamin och d-vitamin värden? Nej, jag skämtar inte. Har du brist på någon av dessa kan det både göra ont överallt och du kan känna dig dödstrött hela tiden - utöver den vanliga tröttheten i ditt fall alltså). Jag har B-vitamin brist, vilket upptäcktes för sex månader sedan. Mår betydligt bättre efter att ha fått piller mot bristen) DS.