söndag 31 mars 2013

GLAD PÅSK!

Bjuder på en härlig bildkavalkad från veckan som gått... =)

I onsdags var det påskparad på förskolan och småtrollen här hemma ville vara katter, eller ja, Lillen var en giftkatt! ;)


Hela veckan har bjudit på härligt vårväder, även om nätterna varit onödigt kalla. Såhär såg himlen ut på skärtorsdagskvällen då Mamman begav sej till Blåkulla på en dammsugare (hon äger ju ingen kvast, man tager vad man haver som det brukar heta).

På långfredag blev det fredaxmys med hemlagad pizza!


Söta Älva och grannmamman kom också in på en bit...När mörkret lade sej gick Mamman och de fyra små barnen ut i skogen och plockade påskris...

...som barnen sen pyntade fint. =DPå påskaftons förmiddag samlades bygdens barn (och deras föräldrar) vid skidklubben för att byta påskbrev, grilla och ha det mysigt.

Under eftermiddagen var både Pappan och småttingarnas farmor här på middag. Det blev en lång, men mysig kväll! 
Så kom påskdagen (idag) med en hel massa vårtecken i bagaget... Medan vi väntade på att bli upphämtade så hittade vi en skilla efter solväggen (vårtecken nummer ett), tyvärr fixar inte kameran (vare sej den vanliga eller mobilen) att fånga den blå färgen. 

Efter en smaskig påskmiddag med björnbär till efterrätt ute i djupa skogen hos mor och far så försvann ungarna ner till bäcken för att leka. Vårtecken nummer två!
Dagens sista vårtecken - Biltvätt med morfar! ;)


Tack älskade mammsen för god mat och, älskade systrar med "bihang" för en trevlig eftermiddag, tack älskade pappsen för att du underhöll ungarna... Även om de trasslade till hela slangvindan för dej! ;)

1 kommentar:

BP sa...

Vilket glatt Påsk(inl)ägg!!!
Alla bilder är så färgglada och mysiga!
Å du - vi har ungefär samma väder här, men jag är glad åt den värmande solen iaf.

Åsså stor eloge till dina bilder på fullmånen. Undrar hur du beter dig, själv har jag då alrog lyckats!