torsdag 28 mars 2013

Det som göms i snö...

...kommer fram i tö.

Nu har vi haft nätet tillbaka i flera dagar, men Mamman har ändå inte haft ork att blogga. ;-) Och nu bloggar hon från mobilen i alla fall...

Tiden försvinner i ett enda virrvarr känns det som. Det händer inte så mycket. Mamman har hunnit med ett föräldramöte och förstått att situationen i Stora Brorsans klass är alarmerande. Hon har hunnit med ett extrapass på jobbet och nu står påsken och bankar på dörren. Imorn ska vi försöka göra lite påskfint här hemma.

I övrigt så visar vågen ytterligare två kilos nedgång. Känns underbart! Bara värken i fötterna (främst) blir bättre så ska promenaderna bli längre.

Nätterna är fortfarande jobbiga och den senaste tiden har Mammans dagar börjat vid fyra, vilket innebär att kvällarna blir riktigt sega. Men nu är i alla fall våren på väg. Solen har lyst härligt från en klarblå himmel hela veckan. Det enda som saknas är att dygnstemperaturen höjs tio grader eller så. :-)

Dags att börja lägga barn, hoppas de somnar fort så jag kan ta mej ett långt härligt bad och ett glas vitt innan jag slocknar. ;-)

2 kommentarer:

BP sa...

Kul med ett livstecken lagom till Påsk!
Å grattis till viktnedgången - duktig tjej!
Nu ger du barnen en kognak så att de slocknar så att du kan njuta i lugn och ro i badkaret!
Önskar dig en glad och fortsatt solig påsk:-)

BP sa...

Svar: Det går utmärkt med damsugaren. Jag tog bilden de 12 km till Blåkulla (Hagalund, Solna kallas så). Är för gammal för kvastar, skyfflar och dammsugare som man kan falla ner från p g a för liten sittyta;-)
Skål Shannara!