onsdag 16 januari 2013

Veckans största utmaning

Onsdag och framme vid veckans stora utmaning, att få arbete, träningar och barnhämtning att gå ihop.

Lämning var inget problem och innan Mamman gick till jobbet skrev hon en detaljerad lista till tonåringarna.

 Kattskrället ville prompt ut i snön, i tre sekunder... ;)

När Mamman lämnade de små på förskolan vid elva gjorde solen sitt bästa för att tränga igenom snön som fortfarande faller, lite och sakta, men konstant.

Klockan fyra dök tonåringarna upp på Mammans jobb för att hämta husnyckeln och en muntlig genomgång av eftermiddagens/kvällens schema.

En halvtimme senare kom Bröderna Bus från fritids och fick lite mellis innan de fortsatte hem där deras träningsväskor stod färdigpackade.

Fortsätter att stolpa upp dagen i tider...

Kvart över fem följde Stora Brorsan Sjuåringen till träningen, halvsex hämtade han upp de små på "dagis". Hemma tog Tonåringen emot de små och gav dem kvällsmat. Halvsju var det dags för Stora Brorsan att följa Åttaåringen till träningen och hämta upp Sjuåringen (tur att allt ligger så nära och att de tränar på samma ställe).

Mamman var hemma strax före halvåtta och började med att slänga in Sjuåringen i duschen och byta om på småttisarna innan hon begav sej ner till gympasalen för att hämta hem Åttaåringen vars träning var slut vid åtta.

Åter hemma så stoppades de två minsta i säng medan Åttaåringen tog en dusch och sedan käkade Mamman och Bröderna Bus kvällsmat. Strax efter nio hade alla fyra små kommit i säng och ytterligare en halvtimme senare sov de gott.

Mamman har precis suttit och lyssnat på en pratsjuk tonårsson i en halvtimme och nu tänker även hon krypa i säng! Sov Gott världen! =D

1 kommentar:

BP sa...

Vilket perfekt arbetslag du har! Snrt kan du rationalisera bort dig själv;-)