lördag 5 januari 2013

Det börjar bli en vana...

...i alla fall nästan. Det här med att fylla långa inlägg med flera dagar på en gång, men jag är sååå trött om kvällarna (ändå somnar jag oftast inte före midnatt, förstår inte för jag går och lägger mej tidigare). Nåväl, here we go...

Onsdag

Onsdag var enda dagen denna veckan som Mamman jobbade. Förmiddagen tillbringades med sen frukost och lek, under eftermiddagen jobbade Mamman.


När Mamman var på jobbet kom S Sthlm in med de fem yngsta barnen och handlade. När Mamman kom hem så stod det tortillas med tillbehör på bordet och S Sthlm hade börjat tvätta, torkat av köksgolvet och städat lite lätt på badrummet (tack sötaste du).

Efter maten kom ungarna i säng ganska snart, mammorna tvättade färdigt och tog ett glas vitt med chips och dip till. ;) Kvällen/natten bjöd sen på massor av skratt och prat. UNDERBART!

Torsdag

Slut på det roliga, dags för S Sthlm och alla hennes ungar att fara vidare till deras mamma/mormor och pappa/morfar för att träffa dem, S syskon och kusiner. Tack för den här gången sötaste du! =D


Efter sen frukost och morgonmys for stockholmsfamiljen vidare när klockan precis passerat tolv, kvar blev Mamman och alla barn. Tonåringarna röjde sina rum, Mamman och de små röjde resten och sen blev det mys, tidig kväll och lång sagostund!

Fredag

På fredag morgon chockade Tonåringen Mamman med att duscha före nio och sen gå ut på en promenad i över en timme!!! (Hon ville visst börja vända rätt på dygnet.)

Mamman och småbarnen hade förmodligen tofflat runt i pyjamas och halvsovit bort hela fredagen om det inte vore för Kusinpappan som ringde strax efter lunch och frågade om han och Kusinen skulle komma till Hålan så vi kunde gå ner till älven och grilla.

Sagt och gjort! Det var skönt att komma ut i friska luften i några timmar. Till och med Stora Brorsan följde med, vilket ledde till att Mamman hamnade i chocktillstånd för andra gången denna dag. ;)


Mamman höll på att få hjärtsnörp hela tiden, ren tur att ingen unge hamnade i vattnet! ;)
När man täljer sin grillpinne är det bäst att hålla tungan rätt i munnen!

Maximal koncentration!
  

När mörkret lagt sej var det dags att släcka brasan och bege sej hem mot värmen och duschen.

Kusinen och Kusinpappan for till sitt, Mamman gick hem och slängde ungarna i duschen en efter en. Därefter blev det kvällsfika och fredaxmys till "Gladiatorerna" (tänk om det skulle vara det avsnittet som vi såg inspelningen till).

Inte förrän halvelva sov ungarna och Mamman stupade i säng, helt slut.

2 kommentarer:

BP sa...

Har ingenting emot dina fina sammanfattningar, förstår bara inte hur du kommer ihåg vad du gjorde två dagar tidigare;-)
Härliga bilder på ungarna som ju älskar korv ser jag;-)
Personligen avstår jag ett tag till;-)

Paradiset Kaos sa...

Du har iallafall bloggat minst en gång i veckan ;-)
Själv har jag äntligen kommit mig för att blogga om decembermånad och fram till idag.
Vilken skön dag ni hade ute.
Ha en fortsatt skön lördagkväll och hoppas att du får nya sköna chockupplevelser från dina fina barn.
Kram!!!