torsdag 10 januari 2013

Alldeles vanlig torsdag!

Så har även torsdagen nått sitt slut, ytterligare en alldeles vanlig dag att lägga till handlingarna...


Mamman och småttisarna har tillbringat en stor del av dagen nere i tvättinrättningen, Bröderna Bus kom hem och var på ett strålande humör. Sjuåringen visade stolt upp veckans tredje gröna prick! Duktig grabb, men det märks att det tar på hans krafter att anstränga sej så i skolan. Han är trött och lätt "explosiv" under eftermiddagarna.


När killarna kom hem så blev det lite frukt samt mackor och lagom till de två tonåriga barnen klev av bussen så stod det två goda grillade kycklingar, sås, cous-cous och grönt på bordet.

Efter maten så kom grannpojken in (tillsammans med sin mamma) för att leka en stund, ute började solen gå ner och det verkar vara oväder på gång!

 
Ljuset inne blev ganska häftigt...

Strax före sex blev det en näst sista tur till tvättstugan, därefter ett långt besök på bokbussen och sist, men inte minst hann vi till affären en sväng. Nu sover ungarna, tvätten är tvättad och vikt, Mamman och Tonåringarna myser framför tv:n med en smaskig sallad.


Sov gott gänget!

(P.s. Återigen bråkar blogger, det går inte att spara eller publicera blahablahej... Har således försökt publicera detta sen i torsdags kväll och nu är det lördag...)

1 kommentar:

BP sa...

Dina nattbilder är kanoooon! Resten av "dagboken" har jag läst med stort intresse som vanligt;-) Det är så kul att följa dig och dina sex ungar!
Förstår inte varför du har problem med blogger. Iofs hade jag ju också besvär i början, men då bytte jag till Google Chrome och sedan dess har det funkat perfekt. Testa om du inte redan har bytt!