onsdag 9 januari 2013

Dagen som försvann

Jag vet inte var idag försvann? Dagen gick utan att något av större vikt har hänt. Det vill säga, jag har inte ett skit att skriva om, men svamla om inget har jag alltid varit bra på! Undrar om det är en bra egenskap att ta upp i kommande CV nu när jag måste börja söka jobb?

Nåväl, lämningen av alla barn gick som en dans, ett par timmar tillbringades sedan med att diska och plocka undan i hallen. Därefter blev det en trevlig eftermiddag på jobbet. Tonåringarna handlade, hämtade sina syskon och hade precis avklarat kvällsmaten när jag kom hem (och de fyra små väntade på att "Farmen" skulle börja, vad ska detta bli?).

Stora Brorsans telefon har dött. Mamman har försökt att fabriksåterställa den, men inget händer. Bara en vit skärm med tre gröna bokstäver som bildar HTC (skittelefoner, Tonåringens krånglar också). Ingen som har en telefon till övers? ;)

Som sagt, dagen gick utan att något särskilt hände och ändå har jag lyckats skrapa ihop ett inlägg om det! ;) I mitt CV kan jag således skriva att jag har en fantastisk multitaskingförmåga och att jag kan prata omkull vem som helst utan att egentligen säga ett dyft!

1 kommentar:

BP sa...

Vaddå söka jobb!!! Har du blivit uppsagd eller. Här hänger jag inte med alls.
Vad gäller telefoner ska du och maken min "gaddas ihop". Han - eller rättare sagt hans (urgamla) telefon - har nå't gemensamt med dina barns dito. Å deras telefoner är nog betydligt modernare än hans om man säger så;-)