tisdag 1 januari 2013

Nyårsdagen blev kort...

Dagen idag började sent, mammorna behövde inte kliva upp före halvtio (och ingen alls var vaken före nio). Tonåringarna jagades upp vid elva, lagom till att vi andra ätit frukost. Därefter passerade hela husets nuvarande invånarantal hygieninrättningen, antingen för en badbatalj eller en spretig dusch. Huvudsaken var att vi alla blev rena och fina! ;)
Solen gick ner precis då vi avverkat dagens lunch/middag och därefter tillbringades nästan två timmar ute i de isiga backarna.


Tiden mellan utevistelsen och kvällsfikat fylldes av blippande och surrande. De två minsta låg och spelade på varsin mobil, Snufflan satt med sitt DS, Bröderna Bus med sina nya surfplattor och alla fyra tonåringar satt med varsin dator! Ehrm... Mammorna var inte så mycket bättre, de satt med både mobiler och datorer! ;)

Redan halvsju blev det sagodags och alla fem små älsklingar sov en timme senare. Snart ska även tonåringarna i säng (klockan tio enligt dealen) och mammorna har precis dukat upp med kex, ostar, parmaskinka, kallrökt lax, räkröra och en flaska jordgubbsvin. Blir till att se "Die Hard" på tv:n och skratta bort halva natten! ;)

2 kommentarer:

BP sa...

Vilken nyårssupé ni har lagat! Wow!
Å vilken toppen bild du fick till av fyrverkeriet! Vasst!
Älskar D och M med sina iPhones eller androider. Det är helt otroligt hur duktiga de är i så ung ålder;-)

Sandra sa...

Ni är så bra på att bra ute trots vädret! Jag gillar inte vinter och lilla tjejen vägrar gå it när det är snö...
God fortsättning på det nya året!