lördag 29 december 2012

Sirapstillvaron slår till!

Lördag kväll, ungarna har somnat. Slötittande på tv:n ihop med Stora Brorsan, snart är det dags för sängen. Även tonåringarna ska släcka ner elva ikväll, ibland måste man!

Barnen börjar gå varandra på nerverna, jag tror aldrig de har slagits så mycket som de senaste dagarna. Det börjar som bus och slutar med att en eller två grinar och Sjuåringen ska döda halva världen. Mamman blir totalt ignorerad och orkar inte ta tag i saker och ting, så trött, så slut, vill bara sova. Skräpsommaren i år förstörde allt, Mamman hann inte fylla upp batterierna.

Lördagen började på utsidan, 15 cm ny, blöt, tung snö täckte världen och regnet hängde i luften. Lilleman lade ut mat till rådjuren och sen blev det en tur till affären för att inhandla lördagsgodis.

När Mamman och pojkarna gick in så försvann Snufflis till kompisen längre ner på gatan och där stannade hon tills det var dags för middag. De andra barnen parkerade med sina nya saker en stund och sen tittade de på "Lejonkungen".


Till middag serverades Mammans hemlagade hamburgare med grönt, ost, nachos och tacosås, godare finns inte! =D

Efter maten försvann alla fyra pojkar ut tillsammans (gissa hur mycket blöta kläder som hänger överallt nu ikväll) och Snufflis passade på att mysa med Mamman. Disk och byte i kattlådan hanns också med... Resten av dagen har varit sirap, hela tillvaron är "infekterad" just nu känns det som... Bläää...

1 kommentar:

BP sa...

Förstår att du inte orkar längre att bry dig... Ja, du bryr dig såklart, men orkar inte engagera dig i fajter.
Japp, den här eländiga sommaren har mycket på sitt samvete, den här bedrövliga mörka vintern likaså.
Synd att ingen av dom har ett samvete;-)