torsdag 6 december 2012

Jag önskar jag var rik

Det blev en aningens pusslig morgon idag då barnen fortfarande måste vara hemma, enligt 48-timmarsregeln vid magsjuka, och Syster Kusinmamman omöjligtvis kan ta sej till Hålan före sex på morgonen och ta emot varutransporten.

Lösningen på dagens problem... Mamman smög upp halvsex, väckte Stora Brorsan och sa att han skulle placera de små framför tv:n om de vaknade och att jag skulle vara hemma före tonåringarna skulle gå till bussen.

Den stora lastbilen med släp dök upp samtidigt som Mamman, men blev stående i uppförsbacken. Chauffören hoppade ur bilen och slängde ur sej en osande ramsa samtidigt som han började grejja med det tekniska på bilen. Mamman fortsatte till jobbet och skrev ut ett gäng papper i väntan på bilen.

Mindre än en timme senare var hon hemma igen hos ett helt gäng vakna ungar. Tonåringarna traskade ivägvtill bussen samtidigt som vi övriga fick lite frukost i magen.

Därefter gick vi ut i snöyran och förblev ute till lunch. Mamman tappade känseln i sina stackars tånar och nu hänger det blöta kläder i hela lägenheten.

Klockan blev tre, solen trängde igenom de tunga molnen och sa tack för idag. Barnen fastnade framför en film och Mamman hoppade i duschen.

Rätt som hon stod där flög slangen loss från munstycket. Suck... Bilen trasig, telefonledningen trasig, tv-signalen för svag för att ge bild, isbitsskor på fötterna ute, magsjuka i huset och ingen dusch... Mamman ger upp... Orkar inte mer... Bläää...

Imorn är en ny dag! Och dagen idag har precis avslutats underbart med Stora dotternmys!

Nu vill jag bli rik!

Klockan slår strax elva så nu önskar jag er alla en god natt! Och håll en tumme för en frisk natt...

Hoppas bilderna syns, i rätt ordning blir de dock aldrig när jag bloggar från mobilen.3 kommentarer:

Sandra sa...

Det var inte mycket som var helt! Hoppas att lyckan vänder snart!

BP sa...

Inget fel på bilderna alls - förutom att det är snö på dom då;-)
Jaa, vem önskar sig inte att var rik. Men hos dig verkar ju allt gå åt skogen samtidigt - skittaskig tajming med tanke på att julen närmar sig.

Sandra sa...

Tävla hos mig om ett presentkort på 500:-
www.sparsamhet.nu