söndag 2 december 2012

Första advent

Så var den första adventshelgen förbi. Det har varit två dagar med underbart väder. Tyvärr hann inte Mamman med hälften av vad hon ville under gårdagen.

Lördagen fylldes av tvätt och adventsstök med trasiga stakar. Efter en snabb tur till Hålans butik blev Mamman ägare till både ny stake och en stor stjärna till ungarnas rum.

Snufflis tillbringade fyra timmar hos söta kompisen längre ner på gatan, Tonåringen städade, Stora Brorsan åkte med en kompis hem till honom och sov borta medan de tre andra grabbarna tillbringade ett par timmar i snön före middagen serverades. Lilleman knaprade på jordig is och slickade snö från bilen, vilket resulterade i en sömnlös natt för honom och Mamman då han fick väldigt ont i lilla magen.

Idag har vi hunnit att städa undan i resten av lägenheten, Mamman har varit på jobbet en sväng och hon har till och med vilat ett par timmar. Barnen har härjat som få, Lillen var piggast av alla!

Under kvällen mysade vi med glögg samt pepparkakor och nu är precis sagan avklarad. Mamman är slut och nu lockar sängen!

Eftersom vi fortfarande är utan nät och jag bloggar från mobilen så har jag ingen som helst aning om hur bilderna hamnar, men det borde finnas en bild på lekande barn, en solnedgång från lördagen, köksfönstret med nya ljusstaken och vår nya stora tomte! :-D

1 kommentar:

BP sa...

Fyra bilder = klart godkänd med tanke på omständigheterna;-)