fredag 22 januari 2016

Visst är vintern vacker...

Visst tycker jag om vintern, den är vacker, precis som alla årstider har den sin charm... men nu börjar jag seriöst tröttna på att termometern visar minus 20 eller mindre, på riktigt!Nåväl, Maxine har suttit på laddning varje natt och nu har jag hunnit avverka två dagar på jobbet efter "flyttsemestern".

Långa dagar har det blivit.

Igår klev jag upp vid fem, fick i mej frukost, jagade upp de små, fick dem till fritids och styrde kosan mot Hålan.

Efter jobbet mötte jag upp Erikshjälpen vid lägenheten och de hämtade en hel del av de möbler och diverse andra saker som fanns kvar. Tyvärr tog de inte de stora tunga möblerna vilket jag hade hoppats.

Hämtade de små vid halvfem och åkte hem till resten av barnaskaran. Milo och jag fixade tacos och lagom till vi ätit klart kom Älskling hem! <3<3<3


Idag ringde klockan sex och vid kvart i åtta körde Älskling barnen till skolan och sen vidare till Stora staden för att lämna in sin bil. Under tiden tömde jag ytterligare fem lådor.

Vid halvett, efter att Älskling fixat lite lunch till oss, styrde jag bilen mot jobbet och ett trevligt arbetspass.

Stannade till en sväng hos min goa Annika på väg hem och fick låna lite ljudböcker. Gissa hur mycket lättare turen hem blev, önskade nästan att vägen var längre. ;)

Nu blir det kvällen, vi har en lång helg framför oss!!!

1 kommentar:

BP sa...

Enligt mig är vintern bara vackert att titta på när bloggare laddar upp riktigt fina bilder som jag kan titta på inifrån ett rum i lägenheten, där det är drygt 22 grader varmt om man säger så.

Osis med att Erikshjälpen inte tog emot möblerna. F*n vad kräsen de har blivit. Samma här. Inte ens böcker vill de ha längre. Snart är det bara sopstationerna några mil bort som är kvar. Synd, för jag tror faktiskt på återvinning...