tisdag 5 januari 2016

Första dagen på flytten

Kaos i sitt esse! Eller vad sägs om att åtta (Jesper åkte till Kusinen i lilla staden redan igår) personer försover sej nästan två timmar trots tre larm som ringer var tredje minut i en halvtimme. Därefter var ingen nöjd med något!

Mamman började tvätta, Milo ville prompt inte ha de kläder och skor han själv lade fram igår, Jonathan vägrade gå upp, Nathalee skulle duscha tio minuter innan avfärd.

På det halkade Mamman omkull på väg till fritids med de två små. Aaaj!!!

Tillslut var i alla fall fyra bilar fulla med lådor och entimmesfärden började. Lådor lastades ur, papper skrevs på och sen blev det mat på "Petrus" innan älsklingen körde William och Alvin till Berga, där de ska bo tills på onsdag.

Ytterligare en tur med bil, släp och lätt lastbil hanns med utan några större fadäser. Nu är jag och älskling tillbaka i Hålan för att titta till katten innan vi far ut i djupa skogen för att sova. De två stora är i sin pappas lägenhet i Stora staden för att packa klart där. Imorn är det dags för nya tag!!!

Tack goa Annika för att de små får bo hos dej, tack mamma och pappa för hjälpen idag, tack älskade storalillasyster för att Jesper får bo hos er ett par dagar, tack älskade mellanlillasyster för att du jobbar åt mej, tack älskade lillalillasyster för hjälpen med tvätten, tack faster med familj för att ni kom och hjälpte till att tömma bilarna, tack Göran för all bär- och körhjälp, tack svärmor för att mellanpojkarna får vara med dej och tack både Göran och Lis för all annan hjälp.


1 kommentar:

BP sa...

Det är inte det lättaste att flytta möbler och andra ägodelar för åtta personer. Det kräver sin logistik om man säger så.

Huset på bilden är ert nya hem antar jag. Jättefint. Troligen ännu mera imponerande i dagsljus! Stort GRATTIS än en gång! Hoppas verkligen att ni och barnen ska trivas där och att ni är lyckliga där.

En timmes bilfärd från Hålan - kan inte ens gissa vart huset står, men du lär säkert blogga om det. Hoppas jag i alla fall.