söndag 24 januari 2016

Tiden räcker inte till

Kan man lägga in en beställning på längre dygn? I så fall önskar jag utöka dagen med minst 20 timmar och helst natten också, men jag är inte så girig, det duger med fler ljusa timmar.

Hela helgen försvann i ett nafs, lägenheten i Stora staden är fortfarande inte helt tom trots att bil efter bil fyllts och körts till huset. Alla tomma ytor är återigen fyllda med flyttkartonger, påsar och lådor i alla former. Börjar kännas som mission impossible att hitta en plats till allt, räknar med att få bo i flyttkartongskaos resten av mitt liv! ;)

Göran och Lisbet har även idag varit ovärderliga som hjälp. När vi har flyttat färdigt kommer ni känna det som om ni har värsta semestern! ;) Även Jonas bror med sambo har hjälpt till att köra ett lass saker idag. Tack allihop och tack för maten!

Förutom två vändor till Stora staden så har Mamman hunnit tvätta undan all tvätt, handlat, träffat fler nya grannar och barnens nya lekkamrater.

Alla barnen har varit lugna och hjälpsamma hela dagen. De stora har sett efter de små, Storasyster busade till det och förvandlade William till Wilma, Stora Brorsan och Lilleman har (med hjälp av Beppe och Wille) gjort ved av ett par överflödiga hyllor och Beppe fixade hemgjord pyttipanna till lunch.

Nu är vi mätta och rena. Älskling har packat väskan för ytterligare en arbetsvecka. Ligger här nedkrupen i sängen och känner mej fruktansvärt stressad över kommande vecka.

Skola, jobb, lägenheter som ska städas, en begynnande förkylning, tre sjuka barn och resten av vardagen mitt i allt stök.

Nåväl... allt ordnar sej i slutänden, det brukar det ju göra. Sov gott gänget!

2 kommentarer:

BP sa...

Ja, jag skulle ju aldrig orka med här. Skulle bara lägga mig ned och hoppas på att "någon annan" skulle ta hand om ALLT.

Men vilken fin bild du tog av den blonda tjejen. Kanooooon säger jag bara.

Har dock ingen medicin på hur man kurerar tre barn från en förkylning samtidigt. Avundas nästan Älsklingen i Västra Götaland;-)

Anonym sa...

Du vet var vi bor .? ☺
Bara hojta till om du behöver hjälp vet du väl ! ☺/Tony