söndag 17 januari 2016

Avbrott i flyttstöket

Idag vaknade Mamman med migrän så Älskling fick passa upp på henne samtidigt som han lyckades få upp de sista hyllorna i garderoben (yay imorn kan jag få in alla kläder), såg till att barnen fick i sej frukost och att tre av dem tog sej igenom duschen.

Fram emot ett hade migränen övergått i mer normal huvudvärk med hjälp av lite medikamenter och mat så då lastade vi in alla de fem yngre förmågorna i bilen och for iväg på Jonas guddotters ettårskalas.Påväg hem därifrån så skjutsade Älskling Sormi (svärföräldrarnas vovve) till hundpensionatet och Mamman for med barnen och köpte familjepizza.


Väl hemma igen så kopplades tv:n på övervåningen in så att barnen kunde se på film och mysa med Stora Brorsan medan föräldrarna i huset for iväg till Stora Staden.

Där mötte vi upp svärföräldrarna och Jonas bror med sambo för att gå ut och käka. En väldigt trevlig och välbehövlig kväll! Tack för det alla inblandade och tack underbaraste Stora Brorsan för att du tog hand om alla fem barnen OCH har hållt liv i elden hela dagen! <3<3<3
Nu njuter Mamman av värmen framför kaminen och funderar skarpt på att duscha och krypa ner i sängen.

1 kommentar:

BP sa...

Du börja leva ett riktigt lyxliv ser det ut som. Å vet du vad - det är du sååååååååååå värt!
Tycker att storebrorsan är otroligt duktig och tar ansvar för alla "småttingar". Ja, det är ju du som har uppfostrad honom. Bra gjort där!