måndag 18 januari 2016

Helt skruvat

Idag har Älskling fått skruvat och skruvat och skruvat... Hyllan över sängen har kommit på plats, resten av krokarna i hallen sitter där de ska och de nya badrumsskåpen har monterats och skruvats fast i väggen!

Några lådor till har packats upp och vardagslivet med dess rutiner börjar infinna sej i röran.

Imorgon börjar Älskling på sitt nya jobb i Linköping (det är möjligtvis ingen som har bra tips på liten, möblerad lägenhet i de krokarna?) och på onsdag är det meningen att Mamman ska börja jobba igen. (Någon som har lite ljudböcker till övers? Blir dryga två timmar i bil per arbetsdag!). Tyvärr har inte Mamman fått någon fritidsplats till de små än, men hoppas att det löser sej!

Nu ikväll har goa Göran och Lisbet varit här med mer saker från Jonas lägenhet och dessutom har Göran kört två extra vändor för att få hit vitrinskåpen. Tack så jättemycket!

Barnen börjar komma till ro, trivs kanonbra i skolan, massor av nya vänner, inget krångel och inga som helst incidenter. De kommer hem, ofta med kompisar i släptåg, äter och gör sina läxor utan att Mamman behöver påminna dem. Hoppas det håller i sej!

1 kommentar:

BP sa...

Om älsklingen ska jobba i Linköping av alla ställen under veckorna lär ni ju åtminstone inte nöta på varandra om man säger så så;-)

Men älsklingen verkar vara en duktig hantverkare i alla fall.

Å du ska väl återvända till Hålan och jobba där antar jag. Två timmars bilkörning/dag - nej tack skulle jag vilja säga. Du vet ju äldre man blir ju mera inser man att fritiden är värd sååååååå mycket mera än att sitta i en bil. Men du lär åtminstone inte hamna i en 08-bilkö på Essingeleden iaf - alltid nå't;-)