måndag 11 januari 2016

Snökaos

Med dörr till det blivande sovrummet hördes inte alls barnen lika bra på övervåningen vilket resulterade i att de vuxna i huset inte vaknade före klockan närmade sej tio!

När vi kom upp hade de flesta av barnen redan käkat frukost och när Mamman gjort det samma använde hon resten av förmiddagen till att skotta sej svettig. Under tiden byggde Jesper ihop sin nya bob som han fick för nästan två år sen och sen försvann barnen till pulkabacken.

Vid halvtvå dök faster, kusin och hennes pojkvän upp i två bilar för att köra Mamman och de fem yngre familjemedlemmarna till folkets hus där det var julgransskakning.
Väl hemma igen så packades några lådor till upp medan Älskling kopplade ur tvättmaskinen.

När dagen började närma sej kvällen så dök underbara Göran upp för att, tillsammans med Älskling och tonårsbarnen ge sej ut i snökaoset.

Tvättmaskinen lastades in i kärran, Nathalees piano hämtades i Stora staden, tvättmaskinen kördes till min bästa Annika i Hålan och pianot kördes till ett garage för förvaring fram tills att dottern flyttar hemifrån. Ett litet lass saker från lägenheten packades in och sen gick turen tillbaka via Stora staden för att hämta den nya tvättmaskinen och torktumlaren.

Under tiden hann Mamman få i trollungarna mat och goa grannen Tony kom över och hjälpte till att bygga upp två av stommarna till garderoben som ska bli i sovrummet.


Hittills har vi tömt över femtio lådor med saker och det finns fortfarande gott om ouppackade banankartonger kvar. Det finns liksom ingen ände på det!


Nu är klockan mitt i natten återigen och Mamman ångrar att hon inte eldat i braskaminen under kvällen. Tur att det finns varma täcken!

1 kommentar:

BP sa...

50 kartonger avklarade! MVG skulle jag säga, speciellt med tanke på att ni ju hann med så mycket utöver självaste uppackningen. Bra jobbat där.
Här är det plusgrader och det har regnat samt att det har varit mörkt hela dagen. Nästan så att jag föredrar fem minusgrader och snö faktiskt;-)