onsdag 20 januari 2016

Tomt här hemma

Tidigt, tidigt igår morse klev Älskling upp för att åka till Linköping och påbörja sitt nya uppdrag där. Trots att han säkert helst velat ligga kvar i sängen en extra kvart så gick han upp för att tända i kaminen mitt i sitt morgonstök så att det skulle vara varmt och gott åt oss andra i huset när vi klev upp en timme senare. Det är kärlek det!!! <3<3<3

Mamman började sin dag med att koppla loss bilen från laddaren och köra fem av de sex hemmavarande barnen till skolan (det känns lite tomt när inte bonussonen är hemma, vill helst ha alla familjens sju barn på plats runt mej) och sen styrde hon bilen mot Hålan.



Det var dags för förbesiktning av lägenheten och Mamman passade även på att fylla bilen med saker. Nu är det inte mycket mer som ska med hem från lägenheten.

Under eftermiddagen gjordes läxor och under kvällen hjälpte världens vackraste stora dotter Mamman med att packa upp lite fler lådor och ställa rätt möblerna i vardagsrummet.


Till Mammans stora besvikelse upptäcktes att sofforna inte får plats! Vi måste skaffa en ny... när pengar finns. Får försöka hitta en temporär lösning fram tills dess. :/

Idag skulle Mamman ha jobbat, men det var inte klart med småbarnens fritidsplats än. :(
Istället så har hon packat upp ett tiotal bananlådor till, det tar liksom ALDRIG slut!

Hallen börjar dock närma sej slutresultat och nu är alla glas i vitrinskåpet, bara glasluckorna och Gröna Anna servisen som saknas. Köket är äntligen helt tomt på kartonger och badrummet är helt klart.



Imorgon blir det en tidig morgon, halvsju ska de två små vara på fritids och kvart över sju ska Jonathan lämnas av på Hammarö, sen bär det av till jobbet. Det ska bli skönt med omväxling från flyttkaoset.

Dessutom kommer Kärleken hem på kvällen, det är så tomt och kallt att krypa ner i sängen ensam så det ska bli skönt!

1 kommentar:

BP sa...

Här fastnar jag helt klart på ert glasskåp! Med dessa mängder vinglas med mera kan ni då verkligen ha storkalas och inkilningsfest. Utan problem. Men jag skulle inte vilja ta hand om disken efteråt kan jag säga, än mindre att damma av glasen;-) Men ni har ju diakmaskin så...

N är otroligt vacker. Hon brås helt klart på sin mamma, ingn tvekan.

PS. Tac, nu har jag fått svar på två (?) frågor åtminstone;-) DS.