fredag 4 juli 2014

Ut i djupa skogen

Idag tog vi oss en riktigt lång segismorgon här hemma och efter det lastades alla ungar (bortsett från stora dottern som jobbade, men inklusive lånetonåringen) in i Maxine och färden gick mot djupa skogen där älskade mammsen bjöd på lunch, sydde om ett par byxor till shorts åt mej och visade barnen var det fanns en hel massa smultron!

Mamman njöt mest av lugnet, strosade runt hos hästarna och fotograferade lite blommor, låg i gräset och njöt, ja, bara var helt enkelt!


När älskade pappsen kom från jobbet så möttes han av två ivriga tonårsgrabbar som ville in i garaget... Titta på bilderna nedan så förstår ni garanterat varför! ;)
Medan grabbarna lyssnade på motorer och de små plockade smultron så passade Mamman på att smyga med kameran vid fågelboet där det börjar bli väldigt trångt! =)


Nu är kvällen här, de fyra yngre sover och tonårsskaran har utökats med ytterligare en individ (vilket innebär att jag nu har fyra sådana i huset), Pappan är på Putte i Parken med Kusinpappan och Stoffe, själv har jag tagit ett halvt glas rött hos Goa Grannen A och pratat bort lite tid... En härlig ledig dag, men nu är det dags att sova för att orka med morgondagen! =)

1 kommentar:

BP sa...

Alltså dina fotokunskaper sitter i. Bra där!
Förstår grabbarna. Hade nog också velat "känna" på bilarna. Å fågelungarna var riktigt söta - fast jag föredrar bilarna;-)