tisdag 15 juli 2014

Mount atticrest once again

På söndagsförmiddagen skulle Mamman gå upp på vinden och konstaterade krasst att Mount Atticrest på något mystiskt vis återuppstått. =( Hon bestämde sej för att det minsann var dags att göra nåt åt det hela och tillsammans med Tonårsdottern började hon kånka ner alla lådor med skor och skridskor för att rensa och skriva en lista på det som går att använda.

Försök hitta nåt härinne! ;)


Efter att Pappan (som tar hand om kidsen två veckor av sin semester här hemma hos Mamman) serverat mat så tog Mamman en paus i arbetet och tog med halva barnaskaran på en tur till ÖB i Edsvalla (bilen måste faktiskt rastas med jämna mellanrum).

Väl hemma igen lastades kartongerna med kläder och vinterkläder i ner. Även de lådorna genomgick en kraftig rensning. Allt medan Lilleman ihärdigt hoppade runt i klädhögarna och Lillsmöla skulle prova alla kläder för att bevisa att de inte alls är för små!

När allt var sorterat och en förteckning över innehållet skrivits så blev det kvällsmat. Vid tio sov de små  och då fortsatte Mamman och Tonårsdottern rensningen bland en massa andra lådor på vinden. Mamman fick sej en nostalgitripp på köpet. ;)
När uret slog ett gav Mamman upp, duschade och kröp i säng och fem timmar senare var det dags att gå till jobbet igen.

Efter arbetet fortsatte Mamman att städa vinden och blev färdig. Hon var mycket nöjd med slutresulatatet och stöp trött i säng vid midnatt.
Idag hade Mamman lite sovmorgon och hann i lugn och ro att äta frukost innan hon knallade iväg till jobbet. Efter jobbet gjorde hon så lite som möjligt. Två dagar kvar till SEMESTER!!!

Inga kommentarer: