måndag 21 juli 2014

Another day in paradise!

Halvelva i morse packades bilen full med mat och badattiraljer, sen gick färden ut mot vildmarken och Finnsjön. Det blev ytterligare en heldag i paradiset!

Idag kom äntligen den nya bryggan på plats, en brygga som vi stamgäster bråkat om att få i två år. En snubbe på kommunen bestämde nämligen för två år sen att det var farligt att ha en brygga där ute i skogen, festande ungdomar kunde ju bryta nacken av sej! Sen att det aldrig festas därute i skogen då inga ungdomar tar sej dit utan föräldrars hjälp är inget som de inne i stan tar någon notis om.Invigning av nya bryggan!


Vid fem kom Pappan och Tonåringen ut till sjön med kokkorv och bröd till alla hungriga barn. Dottern övningskörde både fram och tillbaka! Det går framåt. =)


Efter att alla käkat och alla badat ännu mer och det sista fikat smaskats upp så packades bilarna och färden gick hem igen.

Imorgon ska Mamman jobba extra åt dottern som ska träffa en nätkompis från Sundsvall i Stora Staden, så imorgon får stranden vila från den Shannarianska skaran. ;)

Kram och sov gott i värmen!

1 kommentar:

BP sa...

Grattis till den fina nya bryggan! Bra jobbat där, man ska inte ge sig.
Å visst är det ett paradis mitt i igenstans:-)