torsdag 10 juli 2014

Härliga sommarkvällar och varmt i vattnet


Gårdagen avslutades återigen i trådgården hos Goa Grannen A. Lite lyxigt att sitta där om kvällarna och få skratta bort en timme eller två, sånt gör mycket för livskvalitén. =)

I morse var Mamman på jobbet klockan sju och sen gick det i ett hela dagen. Pappan och barnen har lekt utomhus, mysat och badat hemma hos Goa Grannen A tillsammans med grannpojken. Vad Mamman förstod när hon kom hem så har de haft en riktigt härlig dag! =)

Jobblunch framför datorn. ;)

Vid halvåtta var Mamman hemma och barnen var redo för saga. Tonårsdottern har två tjejkompisar här som stannar till på fredag och när småbarnen kommit i säng (närmare tio) så packade Mamman och tonårstjejerna in sej i Maxine och for ut till vildmarken för ett kvällsdopp (årets första bad för Mamman) och jordgubbar med chokladdip.Nu är det dags för Mamman att nanna kudden, om sex timmar är det dags att ta sej till jobbet igen. Sov gott och njut av värmen godingar! =)

1 kommentar:

BP sa...

Kul att du tog med dig tjejerna för årets första dopp! Undrar hur varmt vattnet var. Du vet väl att min smärtgräns ligger vid 24 grader;-)