lördag 12 juli 2014

Stockholmare i Hålan

I torsdags när Mamman kom från jobbet möttes hon av älskade S Sthlm som stod i hennes kök och utfodrade en barnaskara på tolv personer med köttbullar och spagetti. =)

Efter maten lastade vi in sex tonåringar (mina två, hennes två och tonårsdotterns två kompisar) och sex ungar i våra bilar och for ut till Vildmarken och badade!
När vi kom hem skördades de första rädisorna ur vår lilla låda och mammorna passade på att tvätta handdukar och badkläder eftersom tvättstugan var ledig. Därefter blev det kvällsmat och när klockan närmade sej elva åkte S och hennes goa ungar tillbaka mot Stora Staden och hennes föräldrar. Tack för besöket käraste du! =)När kvällen kom så slog de tre tonårstjejerna upp ett tält ute på gräsmattan där de tillbringade natten, undrar om Hålans invånare fick nån sömn den natten?! ;)

Igår morse var det åter dags för Mamman att knalla till jobbet och på vägen därifrån stannade hon till hos Goa Grannen A och pustade ut ett slag innan hon hjälpte henne att forsla ut några gamla garderober ur garaget.

Stöniga farbror John kunde inte hålla sej ifrån arbetet och strax hade han parkerat rollatorn och med yxan i högsta hugg bankade han garderoberna till pinnved... nästan i alla fall. ;)


Jobbar man hela dagen, det är 28 grader i luften samt 25 i vattnet och man äntligen har en bil så bara MÅSTE man åka och bada. Det bästa av allt - Stranden var helt tom! =)


Fredagskvällen avslutades med en trevlig pratstund nere hos Goa Grannen A i vanlig ordning.

Idag har det naturligtvis också badats! Den här gången ihop med barnens farmor, Goa Grannen A och Grannpojken. Några härliga timmar med bad, sol och fika blev det innan det var dags att åka hem och få mat i magen.Efter maten konstaterade tonårsdottern, som jobbat hela dagen, att hon också ville bada. Sagt och gjort, barnen lastades åter in i bilen och färden gick tillbaka mot stranden för ett kvällsdopp.När vi åkte hem tog vi den lite längre vägen och fick se både harar, rävar, älgar och tranor. Mys och glada ungar som sjunger med i familjens något blandade musiksmak. I stereon spelas nämligen bland annat Ebba Grön, Mörbyligan, The Vaccines, Ramones, Elvis Presley, Tommy Roe, Fun och så vidare. =)


Nu tar Mamman natten, imorgon är hon ledig och sedan återstår en vecka på jobbet innan semestern!

Inga kommentarer: