onsdag 23 juli 2014

Mamman i bikini! Det var mååånga år sen sist! ;)

Då kör vi två dagar i en smäll då! =)

Igår användes förmiddagen till att röja lite här hemma, storhandla och fixa lite andra måsten innan Mamman drog iväg och jobbade en sväng istället för tonårsdottern som var in till Stora Staden för att träffa en "nätkompis" från Sundsvall när hon och hennes familj var på genomresa.

Kusinmamman hämtade upp Bröderna Bus så att de fick leka med Kusinen under tiden Mamman jobbade och Pappan tog sina två minsta juveler under eftermiddagen.


Strax efter åtta for Mamman och de två små in mot Lilla Staden för att hämta upp pojkarna och Stora Brorsan som bott där i några dagar och hjälpt till att måla Kusinfamiljens hus.

Sååå varmt och sååå mycket energi! ;)

Stora Brorsan vågade sej upp i skyliften trots sin höjdrädsla. =)

Maxine är en snäll bil, har ännu inte tankat sen jag köpte henne och hon drar bara hälften så mycket soppa som "Bilen som Gud glömde".

Väl hemma igen hade klockan passerat tio för länge sen och det dröjde till strax efter elva innan barnen somnat och Mamman sjönk ner i soffan framför Discovery.

Caesarsallad och en kall cider framför Overhaulin, det kallar jag semestermys på en tisdag!


I morse började Mamman med att rensa jordgubbar och tvätta långt innan resten av huset vaknade till liv. Jaaa, borträknat från Tonårsdottern som gick till jobbet tjugo i åtta då förstås. Även frukost hann Mamman med innan barnen vaknade!

När man ändå har tvättstugan så kan man lika gärna passa på att rensa i skåpet med alla miljoner datadelar och pryttlomojänger!


Efter att dottern slutat jobba och familjen fått i sej mat visade termometern 31 grader och då finns det bara en sak att göra - STRANDEN! ;)

Sagt och gjort, matsäck och badkläder packades snabbt ner och alla sex barn trycktes in i varm bil. Även älskade mammsen följde med och tog ett dopp eller två. Kul tycker Mamman, superkul tyckte barnen (speciellt Snufflis som fick visa upp sina nyvunna kunskaper).


Mamman älskar den härliga solen, Mamman är även nöjd med vad hon lyckats åstadkomma med sin kropp. Ärret på benet kunde dock kvitta, men som Tonårsgrabben här hemma säger: "Mamma, du kan vara stolt över dina stora ärr, dom är bara bevis på att du lurade döden och VANN!"

Mamman!

Mammans mamma, världens finaste! Älskar dej!!!

Den senaste veckan har Snufflis lärt sej att simma...

...och idag har Jesper...

...lärt William att dyka...

...medan Lilleman har varit på fiskjakt.På väg hem från stranden nu ikväll så fick Mamman återigen, ofrivilligt, testa Maxines bromsar då de här två juvelerna skuttade upp på vägen!

Inte nog med det adrenalinpåslaget, nu ikväll höll den nedre lille (STORA) gynnaren på att skrämma slag på Mamman då den skuttade över hennes fot under kvällspromenaden.


Nu blir det natten och i morgon är chansen väääldigt stor att vi befinner oss på "vår" strand igen. ;)

1 kommentar:

BP sa...

Alltså din grabb har ju såååååååå rätt! Personligen tycker jag att ärr är macho på något sätt - de är sexy. Ok då, jag är lite konstig, jag vet;-)

Å vilken fantastisk kropp du har. Hoppas du står framför spegeln i timmar (nej, den tid har du nog inte men ändå) och beundrar det du har åstadkommit. Det är helt fantastiskt. Åsså din mamma - hon ser ut som en äldre syster till dig.

PS. Nå't nytt om det du sms:ade om? DS.