tisdag 8 juli 2014

Härlig värmebölja och jag sitter på jobbet

Söndagseftermiddagen och kvällen tillbringades hemma hos älskade syster i Lilla Staden. Ungarna njöt av att åka bil, skratt och allsång hela vägen och Kusinmamman bjöd på smaskig, hemlagad äppelpaj. MYS!

Kusinmys framför filmen Rio!

På kvällen, när kidsen somnat, satt Mamman en stund hemma hos Goa Grannen A och babblade bort en timme. =)

Gårdagen försvann på jobbet och under eftermiddagen åskade det i fyra timmar. Mamman sov bort halva eftermiddagen och efter att barnen lagt sej vid nio tog huvudvärken åter övertaget och Mamman slocknade fullt påklädd på överkastet och vaknade inte förrän kvart över tolv då tonårsdottern ville att hon skulle följa med ut och stänga garaget. Riktigt skönt var det ute så mor och dotter blev sittandes i mörkret och pratade i nästan en timme. Härligt!

Idag jobbade Mamman till fyra, mycket folk i farten och en hel massa att göra gjorde att tiden bara flög iväg! =)

Efter jobbet vilade Mamman hjärnan en stund och nu ligger hon på gräsmattan och tittar på när halva barnaskaran springer runt i vattenspridaren. Stackars William har ramlat på cykeln och har skrubbsår lite överallt så han myser framför tv:n medan tonåringarna är någon annanstans (och badar kanske?).


Snart är det dags för kvällsmat och sängen, imorgon jobbar Mamman från morgon till kväll. Vill vara ledig, älskar värmen som folk redan börjat klaga på! Den får gärna stanna till i oktober, minst!!! ;)

1 kommentar:

BP sa...

Härliga bilder. Minns när jag var liten och älskade hoppa runt spridaren - ljuvliga minnen.
u är det ju verkligen högsommarvärme - äntligen säger jag bara.
När ska du ta semester då? För inte är det speciellt roligt att jobba i denna värme.