måndag 12 november 2012

Mera sjuklingar!


Måndagen började redan två på natten då Sjuåringen började skrika inne i sin säng. Ont i huvudet, benen och hög feber precis som de andra, yngre, barnen haft. Mammas stackare! Medicin, tröst och en förflytt ut i soffan blev det och en timme senare sov han igen.Så kom morgonen, Stora Brorsan duschade och rusade till bussen innan Mamman hann kliva upp. Nästa projekt var att få iväg Åttaåringen till skolan, vilket visade sej väldigt enkelt. Strax efter gick Tonåringen iväg till sin praktikplats och Mamman lyckades få i de två små lite mat och sjuklingen fick lite mer medicin.


Åttaåringen märkte till sin stora glädje att hans physalis blommar igen.Medan sjuklingen låg framför tv:n och halvsov så knallade Mamman iväg med småttisarna till "dagis". I trapphuset hade vi färggrant besök!


Ute sken solen från klarblå himmel, men tyvärr blåste det mycket och kallt. Burr...

Tonåringen fick lov att komma hem tidigare från sin praktik (det tackar vi för) för att ta hand om sin lillebror medan Mamman jobbade. Tack och lov hade hon inget alls emot det då han är jordens största ängel när han är ensam med henne. Tack älskade för att du mysade med brorsan!

Mamman förväntade sej kaos när hon skulle komma hem då även Åttaåringen gick hem tidigare från fritids idag, men döm om hennes förvåning när det inte var ett dugg rörigt här hemma (sånär som på Lillens jacka som låg på golvet) och barnen satt i köket och käkade kvällsmackor då hon klev innanför dörren. Underbart!


Ibland posten fanns dessutom sak nummer två som jag beställt från e-bay, en Hello Kitty-klocka för en knapp tjuga. Snufflis kommer bli överlycklig på julafton!

Ikväll var barnen väldigt skötsamma och kom i säng snällt och relativt tidigt (kan det ha något att göra med att mammas lilla retsticka fortfarande var trött och febrig kanske? ;) ).


Mamman och Tonåringen rörde ihop en smaskig sallad som intogs framför ytterligare två avsnitt av "Big Bang Theory". Myskväll med skratt! Håll nu en tumme för att det här viruset inte biter på vuxna så att resten av familjen slipper skiten...

Inga kommentarer: