lördag 24 november 2012

Kreativ lördag! ;)

Lördagsmorgonen var lugn, Tonåringarna tog sovmorgon, Mamman halvslumrade i sin säng och alla fyra småbus satt i köket och pysslade, klippte, klistrade och målade. Inte förrän klockan slagit tio ville någon ha frukost. Underbart!

Åttaåringen städar ihop allt skräp efter morgonens pysselmaraton medan Sjuåringen fixar det sista på sin önskelista.

Ödlor på längden och tvären har pysslats fram under morgontimmarna.

Ett alldeles eget hus fick alla ödlor också! ;)

Strax före lunch dök tonåringarnas farsa upp för att hämta dem. En shoppingtur för att inhandla julklappar till alla småkusiner på deras fars sida, mys och övernattning hos farmor och farfar stod/står på schemat för dem!

Vi andra knallade iväg till affären för att inhandla ingredienser till lördagsmiddagen (chicken nuggets och potatiskroketter) och för att få lite frisk luft!

På väg hem, utrustade med lördagsgodis! Tack älskade mammsen/mormor!

Lilleman har blivit en hejare på att sparka sparkcykel!

Barnen förvandlades till trollungar som lagade "trollgeggemojja"! 

Godis ÄR GOTT!

Om man delar på det blir det dubbelt så gott, eller?

Somliga blir mer än lovligt galna nav sockerintag! Haha... ;) ;)Barnen stannade ute tills solen gick ner, Mamman smet in lite före och såg till att middagen kom på bordet. Trots att de lyckats smaska i sej hälften av godiset så var aptiten god när de kom in! =D

Efter maten kröp barnen ner i soffan framför de nya dvd-filmerna med "Ninjago" som de fått av sin pappa, Mamman diskade undan i köket och sen sjönk även hon ner i soffan och mysade. Vid nio sov de små, en timme senare sov Bröderna Bus också. Nu ska Mamman ta sej genom hygienspridaren och njuta av en tidig kväll! ;)

Inga kommentarer: