lördag 10 november 2012

GRATTIS pappsen!

Idag har det gått i ett! En ganska trött Shannara vaknade av att barnen kom tassande vid halvnio, att hon var trött får hon skylla på att hon och tonårsdottern fastnade framför "Big Bang Theory" tills klockan var ett i natt. Ehrm...

Nåväl, Mamman klev upp och satte igång med att tvätta både tvätt, ungar och sej själv. Efter pannkakslunchen så skuttade Mamman iväg en sväng till jobbet och slog in paket samt pysslade lite hit och lite dit medan hon störde sin syster lite! ;)

Strax efter fyra var hon hemma igen, klev upp och såg till att alla barnen fick på sej lite finare kläder och jagade ut dem i bilen, som Pappan lovat skulle hålla för en resa ut i djupa skogen efter att han smörjt upp oken, och for iväg. Efter bara ett par kilometer så satt bromsarna tvärfast, bilen vändes och Syster Kusinmamma ringdes upp innan bilen åter styrdes hemåt i sakta mak samtidigt som den slurpade i sej en ansenlig mängd bensin (den visade tolv liter milen!). Två "chaufförer" lyckades sedan forsla ut hela den Shannarianska familjen ut i djupa skogen där de andra systrarna med respektive, Kusinen, mammsen och "födelsedagsbarnet" (pappsen) väntade. Småttingarna fick äntligen överräcka sina alster! ;)


Det bjöds på världens godaste smörgåstårta (som älskade mammsen gjort), trevligt sällskap, prat och en hel del skratt. Speciellt då en massa gamla band från videokameran (som vandrat runt i familjen) kom fram. Det var hästar, tonåringarna som små och en hel massa "balkongscener"! ;) ;) ;) *asg* Tack för en härlig kväll och grattis igen älskade pappsen!


Efter att hela den Shannarianska familjen fått skjuts hem så avverkades sista passet i tvättstugan, ungarna käkade en varisn macka och strax efter tio så var de i säng. Nu blir det mer "Big Bang Theory"! =D

Inga kommentarer: