tisdag 13 november 2012

Från läxor och tvätt till andar


Under tisdagens morgon trängde solen undan dimman och ytterligare en förmiddag med strålande solsken såg dagens ljus. (Synd att det mulnade på och började småregna mitt på dagen.)

De två större grabbarna kom iväg till skolan, Tonåringen släntrade iväg till praktiken och de små följdes till förskolan av Mamman och Sjuåringen som idag var pigg igen. Efter att småttisarna kommit till respektive avdelning så tog Mamman och Sjuåringen en fotopromenad innan det var dags att besöka tvättstugan för andra gången denna morgon.Mellan varven i tvättstugan jobbade Sjuåringen hårt med de läxor storebror haft med hem dagen innan. Hela elva sidor i matteboken, fem sidor i bokstavsboken, en bortglömd stencil och den vanliga matteläxan avverkades i en flygande fläng. Så duktig kille!

När Åttaåringen kom hem blev det mer läxor och mer tid i tvättstugan. Vid två kom Tonåringen hem och följde med Mamman för att hämta hem de två små. Lagom till att Stora Brorsan kom hem blev det fisk i ugn och potatismos till middag och en knapp timme senare kom Pappan hit för att ta hand om alla barn.


Mamman och grannen (även där åkte Pappan på "barnpassning" ikväll) for in till Lilla Staden där två av Mammans systrar möttes upp.


Anledningen med denna lilla tripp var kvällens storseans med mediumet Iréne Harnesk Lundqvist på Silvénska Villan. Första gången Mamman besöker en seans och det var väldigt spännande och intressant, dessutom bjöd det hela på en hel del skratt blandat med mer känsliga händelser. En härlig kväll och jag tackar för sällskapet!

Mamman kom hem till ett hem fyllt av sovande barn, lugnt och tyst. Även Mamman ska krypa i säng nu, hon känner sej helt dränerad på energi!

Inga kommentarer: