lördag 17 november 2012

Hemmamys i hemmafängelset

Efter fredag kommer lördag, en lugn och härlig lördag... Eller? NEJ! Mamman börjar känna sej smått instängd mellan husets fyra väggar! Jo, visst, hon jobbar ju lite, men det är bara ett stenkast bort. Hatar hatar hatar när bilen är trasig! Hatar att inte ha den friheten som följer med åbäket! Hatar att inte kunna handla hem saker som saknas, allt finns inte på nätet! Saknar familjens "terapistunder", vi älskar ju att åka bil tillsammans!

Jag som skulle vara färdig med alla julklappar nu... Nåväl, de flesta klappar kan man ju ändå hitta på nätet... =)

Jaja, nästa helg hinner kanske Pappan kolla på Mammans bil? Han har ju i alla fall varit och hämtat delarna. Och jag vet ju att jag inte kan begära att han ska stressa häcken av sej för min skull heller, han har ju fullt upp med sitt eget också! Jag är bara glad att jag får (gratis) hjälp när än det sker!

Så, vad har lördagen erbjudit då? Lite regn, lite tv, lite spel (på både datorer och "riktiga" brädspel), smaskiga stuvmakaroner med prinskorv, lördagsgodis, film och saga. En härligt lugn och mysig innedag (tror bara barnen bråkat en gång på hela dygnet) kan vara skönt ibland det med! =)

Och du S Sthlm, tänker på dej och jag hoppas att du tror på mej när jag säger att jag önskar att jag kunde göra mer. Finns alltid här för dej! <3 p="p">

Nu, ett glas bubblande dricka och sista avsnitten av första säsongens "Big Bang Theory" med Tonåringen!

1 kommentar:

Sylla sa...

Tack vännen jo jag vet att du finns där. Massa kramar. <3