onsdag 29 maj 2013

Tänk om jag hade fått den i säng!!!

Inatt hann Mamman knappt somna innan hon blev väckt av att katten rev runt som en galning. Skuttade, hoppade, rullade runt och rev ihop mattorna som en busig kattunge. Underligt tänkte Mamman, katten är lastgammal och väger typ sju kilo. Vad pysslar han med egentligen?

Mamman masade sej ur sängen och fick fram ficklampan i mobilen...

Gus hade skaffat sej en ny "lekkamrat".

En stor äcklig bagge av något slag. Gissa hur glad Mamman var över att han inte tagit med den upp i sängen!?

Mamman slängde ut baggen och somnade sen som en stock igen och sov gott tills klockan ringde sex timmar senare. Efter att barnen kommit till skolan så hade Mamman tänkt att ge sej av på en promenad, men precis innan hon skulle gå så ringde älskade mammsen och frågade om inte Mamman kunde komma ut i skogen och se efter hundarna ett par timmar. En stund senare hämtade älskade pappsen upp henne och lämnade av henne i djupa skogen.

En promenad blev det ändå för Mamman mellan regnskurarna. Hon gick fram och tillbaka till sjön, en sträcka som visade sej vara 2,3 km lång. Bättre än inget och det blev en hel del foton tagna med mobilen (som tyvärr hoppade iväg och gled på displayen en och en halv meter över grusvägen, nu är den repig, men i alla fall användbar) under promenadens gång.
Efter den härliga promenaden fixade Mamman lite lunch på äggröra och rökt skinka. Därefter fick hon skjuts tillbaka hem (tillsammans med två resväskor) för att hinna duscha innan det var dags för Snufflis överskolningssamtal till skolan och en eftermiddag på jobbet.

Nu ska Mamman göra som barnen gjort i flera timmar - Gå och SOVA! Mamman har suttit här länge nu för att lyckas få in alla videoklipp från niornas kabaré i ett eget inlägg - "Följ med på en bonnig kabaré". Tonåringen är med i tredje och sista klippet. I det tredje spelar hon lärarinnan Ulla och i den sista så är alla ungdomar på scenen, Tonåringen står lite till höger om mitten och har vita shorts på sej. Hoppas bara att alla klipp funkar som de ska! =)

1 kommentar:

BP sa...

Klippet ska jag kolla hemma framför en stor skärm.
Baggen var betydligt "sötare" än kopparormen jag såg idag;-)
Dina bilder är helt fantastiska. Det kommer att bli så himla kul att följa dig i Barcelona via bildkavalkader. Ta med dig datorn!