tisdag 7 maj 2013

Sandsäck, kakor och sommarvärme!

Idag lånade Mamman älskade pappsens bil efter att hon lämnat Småttisarna på förskolan. Hon passade på att åka hem till sin äldsta lillasyster i Lilla Staden och slå på en sandsäck. =)

Dagens träningspass blev en halvtimmes boxande och sparkande på sandsäcken, en kort sväng på systers konstiga crosstrainer (som lät som om den skulle braka ihop vilken sekund som helst), lite benböj med 2 kgs tyngder i händerna samt 150 situps (med syster som vittne ;) ). Efter Mammans träningspass så bjöd älskade syster på tomatsoppa och därefter for Mamman och hämtade ut ett paket från Buzzador innan det var dags att återlämna bilen och ta emot Bröderna Bus!

Det är spännande med paket! (Och neeej, ungarna brukar inte få sitta på bordet!)

Hmmm... Vad kan det här vara?

KAKOR!!!

Nu blir det kakkalas i Hålan på torsdag för gatans alla ungar. =D


Efter maten så var döttrarna nere hos "vår" söta hårfrisörska och tog hål i öronen, båda två fixade det utan minsta gnäll! ;)

Resten av dagen (alldeles för länge) tillbringades ute i den härliga värmen och solen. Tror aldrig barnen ville gå hem och in!Klockan hann bli halvnio innan de små kommit i säng och nio innan kvällens högläsning var avklarad, å andra sidan somnade alla på två röda när Mamman släckte lampan.

Nu har Mamman suttit uppe alldeles för länge igen! Imorn ska den trasiga bilen (det var den nya generatorn som ligger och drar ström precis som Mamman trodde) hämtas hem för att användas under långhelgens äventyr, på måndag ska den köras tillbaka till verkstaden för att återigen få en ny generator (som skulle ta en vecka på sej hit från Tyskland).

Ha de mys gänget!

1 kommentar:

BP sa...

Så du är givmild och låter Hålans unga smaka på Buzzadors kaksortiment;-) Självklart avstår du helt, då du inte gillar kakor (längre);-)
Makron på den röda blomman är enormt lyckade! De är helt fantastiska helt enkelt!